07 Mac 2014

Makan Nasi Takut?!

Sape penah cuba? =p
 
Nak tergelak bila dipikirkan balik, hahaha!
Ni Zakwan la ni, buat lawak =p
Cemana dia bleh dapat idea camtu pun taktau la, huhu
Nasi Takut?!
 Apa tu?!! Apa yang nasi tu takutkan?
Hahahaha!
Zakwan, Zakwan...
^______^





Sebenarnya, Zakwan ni dengar makpak dia tengah sembang
Kami sembang pasal planning nak buat nasi beriani bila-bila weekend yang free
Tetiba tu, Zakwan mencelah

Zakwan : Mama, nanti masak nasi takut plak eh...
Mama : Nasi takut? Nasi apa tu? (blurrr tetiba, haha!)
Zakwan : Tadi mama ngan papa sembang pasal nak masak nasi berani tu. 
Nanti mama masak nasi takut pulak

OoooooOOOoo...
Hahahahahha...!!!
Gelak kuat giler kot kami dalam kereta tu!
Baru dapat 'tangkap' maksud sebenar apa yang Zakwan cuba sampaikan...
Adoi la Zakwan...
Bukan nasi berani la, sayang... nasi beriani =p

 
 Citer pasal nasi beriani ni tah bila tah nak buatnya
Planning dah lama ni, haha! =p


5 comments:

Petak Bunga berkata...

mana lg sedap?
nasi berani ke takut zakwan?

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Zura@Iwan berkata...

ooo...berani lawannya takut...
pandai je zakwan ni ye...hehe

pstt: oic..nad tk jd la dtg SP ye..nnti dtg penang rojer2 la..mn taw bleh bertemu..hehe

:: Mrs.Eady :: berkata...

nasi takut takut nak mkn..hehehe..

mamaarifakeem berkata...

Ekeke.. igt takut nak makan nasi, confius baca tajuk mula2 :-)..zakwan zakwan...hikhik..

Alooo sweetnya gambar zakwannayli tu....:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...