26 Mac 2014

Makan Nasi Kenduri @ Jalan Gurney, KL

ari ahad aritu kami pi keyyy elll! haha
ngade jek bunyiknya kan? mihmihmih! :P
almaklum dah cuti sekolah
banyak la kenduri kawen di sana sini
ehhh tapi kami pi 1 kenduri tu jek pun, heee ;)

actually ni kenduri kawen adik kepada sahabat mamaZN - ummi
kawan masa stadi dulu
tq mi sbb jemput kami :)
mamaZN sangat berbesar hati nak penuhi undangan ni
seboleh-bolehnya nak datang jugak
lain la kalau ada halangan yg memang takleh nak elak kan
tapi kalau boleh, nak jugak datang :)

kendurinya bertempat di Casa Heliconia, Jalan Gurney
kalau ikutkan senang je nak ke tempat ni
sebab dah ada map kan
tapi tu la, kami ni kalau tak sesat memang tak sah! haha!
lagi-lagi kalau tempat tu baru 1st time sampai hehe
naseb baek papaZN is kewlll jek hee
padahal mamaZN yang salah tgk map :P
sori pa!

bila sampai je kan
terus tergoda dengan ke'best'an tempat ni
berangin jek sentiasa walau tengah hari tu panasnya meghelit!
deko & hiasan sweet jek, cantek!
tema putih, kuning & biru
susun atur meja pun x crowded, tersusun jek
yang paling best famili pengantin (perempuan) sangat beri kerjasama
semua pun sedondon kaler kuning!
ai is loike sangat!
dari adek bradek, makpak, sepupu sepapat sampai ke nenek pun kaler kuning jek
senang nak kenal, hehe...

kami sampai awal, jam 11.15 camtu
jadiknya tak tunggu pengantin sampai
cam lama plak nak dok bertandang kat kenduri orang kan
orang lain pun nak gak duduk makan
kalu kami wat dekkk je, nanti apa plak kata orang lain
takpe la, soh ummi wassap je gambar pengantin :)

apapun thanks lagi skali mi sbb jemput kami
pasni turn syida ngan era plak kan :P

dan ucapan selamat pengantin baru buat
Dr. Maisarah & Kapten Syazwan
sama cantek sama padan
selamat menempuh alam baru
moga bahagia hingga ke syurga :)

seronok bila dengar citer pasal pertemuan awal pasangan mempelai ni
haha, sempat lagi tu korek rahsia daripada kakak pengantin!
sori ek ateh! :P

8 comments:

eima berkata...

wahh agrden weeding ke ... cantek nye meja2 tu

Rizziela berkata...

lama dah x makan nasi kenduri..bila la nak makan nasi kenduri lg ni

nurfadilah suardi berkata...

cantik doorgift tu. meriah nya majlis

Fiza Rahman berkata...

Selamat pengantin baru buat mereka.

Adlin Mohamad berkata...

yea berkenan dgn doorgift tu ehhehe

el berkata...

oooo uols berbaju pepel ngan berbaju pink nak pi kenduri sini lah ek hahahaha...siap kena signature tu hehe

Falsya berkata...

Selamat pengantin baru..

Vavavava..meriah sgtttt..;)

Zura@Iwan berkata...

seb baik nad tk pakai kuning ye..
idak mmg jd adik badik pengantin la..hikss..

bestkn bila tgk knuri kawin ni..adik badik berdondon...amik gmbr cantik je..

tmpt ni dewan ke mcm restoran nad?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...