27 Mac 2014

Layan Main Giant Bubbles Dalam Rumah :)

alkesahnya...
atoknenekZN ada belikan ole-ole utk ZakwanNayli
pistol buih sabun yg guna bateri tu
tgk kat kotak mainan, tulis giant bubbles
rasa-rasanya mcm giant bubbles yang org dok main kat taman la tu agaknya
cuma bezanya itu guna tali pastu celup dalam buih
yg ni gaya org malas, guna pistol bateri yang ada kipas, hehehe :)

baru je dapat, zakwan dah sebok nak bukak kotak
mamaZN tak kasi, sebab nanti berebut ngan nayli
zakwan redho je...
tak sangka la pulak
nayli pi pandai-pandai amik sendrik
dan pandai-pandai bukak kotak sendrik
elok pulak dapat kat tangan nayli
dia pi hayun-hayun sampai menda alah pistol tu patah!
padahal tak guna lagi
apalagi, amukan ablasa la mamat sorang tu!
nayli ni pun 1, adaaaaa je akal dia nak sakitkan hati abang
grrrr!

last-last apaknya layan dua-dua
letak bateri, kasi adjust-adjust sket
naseb baek kipasnya masih boleh berpusing
tapi dah xleh jadi giant bubbles dah
jadi buih-buih saiz biasa je la jawabnya
jadik laaaaa, asalkan anak-anak hepi
takde gado-gado
kang kalau gado, sorang nanges (atau dua-dua)
ada jugak maknya tukar jadi hulk plak kan
hahah!

main la kome sampai sabunnya tu abes hihi.....
janji kome hepi :)

pssst, harap maaf - papaZN agak seksi di situ ;)





10 comments:

mama tisya berkata...

amboi main bubble dlm umh...elok main kt luar kn sbb luas skit kejar bubble tu hehe

el berkata...

iols x tertarik ngan pistol bubbles tu iols tertarik dgn baju papa ZN comey sgt aihhh ada bear...cat...rabbit hahahaha

iols pun teringin nak beli giant bubbles tu hat pakai tali tu..beso kan belon dia..mn nak cari ntah ke penang ni..:)

eima berkata...

huh dah la zakwan sgup menunggu nayli plak rosakkan ... kesian .. tp sbb apaknye terer boleh jg main kan

::NureeN:: berkata...

bdk2 mmg suka kan bubble mcm ni
tu la, teringin gak nk belikan yg giant tu.. besaq
yg bestnya elly mintak belikan bentulk love sbb tgk dlm hi-5 hahhaa

Fiza Rahman berkata...

Tak dpt giant bubble pon tak per lah janji dpt main bubble ☺

kayyana berkata...

haha.. bukan main seronok lagi yerk main belon.. hehe.. tak melekit ke rumah kak nad?

mamaarifakeem berkata...

Terbygkan akeem dgn peel nayli la...hee.. akeem skrg mmg suka sgt la kasi abg dia marah.. aje jer benda... kdg main cuit2 time abg kusyuk buat sesuatu, last2 tak sorg nangis, dua2 nngis.. adooi... akal dak tecik tukan... eiii... :P

mujur menjadi juga bubblenya...

mummy_ayu berkata...

seronoknya main belon...

Rizziela berkata...

jenuhlah nak mop nanti..sure licin kan

Masya berkata...

nayli² ada je akal kamu, untunglah abg zakwan jenis lembut hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...