12 Mac 2014

@ Kenduri Kahwin Kawan PapaZN | Penyanyi Aishah Sumbangkan Suara :)

Hari Sabtu, hari gantung kuali
Yeayyy! =p
Kami penuhi jemputan kawan PapaZN yang adakan kenduri kawen di Shah Alam
Lepas je pi Subang Jaya untuk cari handphone aritu
Kami patah balik ke Shah Alam pulak
Perut lapooo dah ni, sbb memang tak lunch lagi
Save ruang untuk makan nasi kenduri, muahahaha!
Buruk perangai! =p


Nayli mamai baru bangun tido. Ksian dia :)


Walimatul Urus Fazlika & Fendi
Kawan PapaZN yang pengantin lelaki tu


Kenduri dibuat kat dalam dewan kat Seksyen 7, Shah Alam
Ape ke nama tempat tu, lupa plak
Bangunan ape tah namanya tu yang dekat sebelah tasik Seksyen 7
Haaa, situ la ;)


Masuk-masuk je dewan, budak-budak ni dah nampak stall cotton candy
Temankan la depa beratur
Tapi makannya idak! Dua-dua pun tak nak abeskan, huhu!



Selesa dewannya - besar dan luas
Deko-deko simple but nice :)


Kenduri ni adalah dari kedua-dua belah pihak pengantin
Tu yang nampak ramai tu sebab ahli keluarga kedua-dua belah pihak datang pada 1 kenduri



Seronok la Zakwan dapat makan nasi kenduri ;)


Dalam dewan ni ada 2 stage
1 stage disediakan untuk pelamin dan meja potong kek
Lagi 1 stage untuk meja beradab


Ni la pengantinnya :)
Kawan PapaZN yang lelaki tu


Majlis diserikan dengan nyanyian penyanyi terkenal - Aishah :)
Suara tetap mantop dan maintain sedap :)


Ehhh, malu plak dia =p


Alhamdulillah, dapat jugak penuhi jemputan
Masih ada rezki lagi walau sebenarnya kami sampai tu dah pukul 3
Riso makanan abes je, haha!
Tapi rupa-rupanya lagi ramai yang datang time-time camtu
Ingat kan kami je =p

11 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Kiut naylie ngn baju tu. Baju tu pun sama kiut mcm naylie jgk.
Lama akak xmai sini. Byk dateline nk kena kejar.

Migha berkata...

comel la nayli pakai gaun tu:)

Adlin Mohamad berkata...

wah siap ada retis tu ...

mamaarifakeem berkata...

Waah ada aishahq, meriah majlis :-)

syawalsimpsons berkata...

kadang2 gantung kuali best jugak

el berkata...

tiba2 jd lapoo tgk nasi kenduri tu hahaha

Cho Zila berkata...

rasanyer dewan belia dan sukan ... seronoknyer dapat makan free kan..
jumpa penyanyi suara merdu lagi...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Rezeki dpn makan kenduri n dpt dgr suara aisyah live kan..hihini

Putri berkata...

Saya pun slalu g kenduri samada pkl 12 or pkl 3 sebab tyme ni x ramai.orang.kalau pukul 1 n 2 ....memang beratur panjang nk ambk mkn

Chekgu Azrine berkata...

Suka aisyah..suara dia sedap

Zura@Iwan berkata...

tgk zakwan pakai tshirt miki tu
teringkt kt Irfan ha..bj sm..hikss

wahh..ada Aisyah,...suara dia mmg mantopp..bst dgr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...