04 Mac 2014

Kanak-Kanak Riang!

Syokkan jadi kanak-kanak / budak-budak ni
Tak payah nak pikir masalah apa-apa pun
Hehe
Tetiba melalut plak =p

Kalu semalam ZakwanNayli jadi Kampung Boy & Kampung Girl kat kampung PapaZN
Balik umah AtokNenekZN belah mamanya tak merasa la diorang main camtu
Sebab umah AtokNenekZN umah taman perumahan
Depan umah dah jalan besar
Memang tak lepas la diorang nak berlari-lari melainkan dalam kawasan laman rumah je
Bersyukur jugak la bebudak ni ada kampung kan
Kalu tak, tak merasa la nak kaco ayam itik suma tu, hehe

Balik umah AtokNenekZN aktiviti diorang main la mainan yang ada, haha!
Kat sini sepupu umo rapat-rapat
Jadiknya seronok la bila semua dapat berkumpul sekali


Segala mala skuter, basikal roda tiga, kereta tolak
Sume pun memang tinggalkan kat umah AtokNenekZN
Bila balik takyah dah susah-susah nak angkut mainan lain, hehe


Satu-satunya sepupu lelaki Zakwan buat masa ni ;)


Alololo, teringin nak main walaupun kaki dah panjang! =p


Borak-borak di kala petang :)


AtokNenekZN baru ada 5 orang cucu
Tu pun dah bingit macam ada 10 orang! Haha!



Harap-harap menjadi la family trip utk 2014 ni ye
Tak sabo nak pi berjalan ni! =p

6 comments:

Petak Bunga berkata...

kalau betul2 kg lg best ..

luth menjerit2 tengok itik ayam..hah

Rizziela berkata...

seronoklah jumpa cousin kan

mamaarifakeem berkata...

Oklah tu, ada laman juga yg luas tuk anak2 bermain... syok sesekali berkumpul kan... :-)

lia berkata...

zaman kanak2 plng best... xpyh pk apa2 he3...

best nyer tgk depa main... laman pon luas, puas la melasak tu...

Adlin Mohamad berkata...

klau balik kpg belah lin ..5org cucu's semua gegirl kekekekke ...
so main masak2 je la

Zura@Iwan berkata...

best gk ada kg nad..
kak ni..umah parent kak ngan umah fil mmg dh taman..
tp dlm lingkungan kg la..bleh la tgk suasana kg tu...

tp tu la..tk de la laman luas cm kt umah parent papazakwan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...