05 Mac 2014

Fesyen Tudung Terkini

Lately ni macam-macam fesyen tudung terkini orang dok gayakan
Dengan hanya menggunakan sehelai shawl atau tudung 4 segi (tudung bawal)
Pelbagai fesyen boleh digayakan mengikut situasi ataupun majlis
Ada yang agak komplikated dan ada yang tesangat la senang macam makan kacang =p
 kredit pic : google

 Cuba la taip Fesyen Tudung Terkini dan search di Google 
Pasti teruja bila tengok ramai yang kongsikan gaya bertudung yang trendy
Tapi masih menerapkan nilai-nilai muslimah yang menjaga aurat dari terdedah
Tak kurang juga yang kongsikan tutorial bagaimana untuk menggayakannya
Tepuk dada tanya selera
Rasa-rasa yakin untuk berfesyen sedemikian, apa salahnya? :)
Yang penting tidak menjadi mangsa fesyen!
Keyakinan perlu ada baru la rasa selesa berdepan dengan khalayak ramai





Sudah bosan dengan koleksi tudung peribadi yang out of dated?
Nak beli tapi mahukan yang murah dan cantik?
Apa tunggu lagi, layari laman web Zalora untuk melihat sendiri koleksi yang tersedia
Anda pasti teruja dengan pilihan yang ada 
Pelbagai corak-corak yang malar segar dengan warna-warna yang memikat
Dapatkan beberapa helai tudung atau shawl untuk menambah koleksi anda

10 comments:

eima berkata...

wahh iklan berbayar ke ni .....

lia berkata...

kita x fashionable... tudung bawal jer dgn fesyen dahulu he3

el berkata...

tudung yg awning2 ni mmg iols reject hahaha..iols peminat setia shawl hehe

MizzTina berkata...

eh, murahla..

permatabiru berkata...

klu nk ikut fesyen tudung mmg tak terkejar yg dok ada dlm almari pun ada stgh tu bru sekali dua aje pakai..hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

cantik dan murah la..harus terjah ni!

Petak Bunga berkata...

belt tudung stail lama je.

takut terbelit.

Iela Fazielah berkata...

WAH...MCM IKLAN PULAK NAD

Fiza Rahman berkata...

Cantik2 gak tudungnya.

Rizziela berkata...

cantik2 kan tudungnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...