29 Mac 2014

EPHYRA | Nak Free Gift Tak? ;)

Rasanya ramai kot yang dah tau pasal Ephyra ni
Minuman berkhasiat yang yang mempunya collagen dan supplement lengkap
Yang terdiri daripada 9 keajaiban alam semulajadi
Untuk kesihatan badan secara luaran dan dalaman
Tidak dikhususkan kepada wanita sahaja 
Malahan lelaki juga boleh menikmati khasiat tersebut
Ehhh, kanak-kanak pun boleh minum jugak!
Amboi, kecik-kecik dah minum Ephyra
Kalau dah diamalkan selalu sampai besar, cemana la agaknya ye?
Hehehe :)
 



Mulanya MamaZN memang tak berapa yakin dengan Ephyra ni
Tapi setelah dicuba, memang sedap
Rasa minumannya tu lain dari yang lain
Dan yang paling penting
Terbukti ia membantu memberi kesegaran tubuh badan 
Setelah seharian membuat aktiviti rutin di rumah
Kurang rasa letih dan masih boleh teruskan beraktiviti
Almaklum, housewife kan kerja nya 24jam/7 hari
Non-stop! ;)

Banyak khasiat Ephyra ni
Pada mulanya MamaZN ingatkan ia hanya sesuai untuk mereka yang pentingkan penampilan diri
Rupa-rupanya bekesan juga pada mereka yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan
(dengan izin Allah)
 Bagus la jugak kan
Sebab semuanya all in 1
Tak perlu makan/minum pelbagai supplement dalam 1 masa ;)
Hanya dengan Ephyra sahaja, hehe




MamaZN tak jual! ;)
Tapi kawan MamaZN jual
Kalau nak dapatkan harga best, cepat-cepat la contact kawan MamaZN ni :)
ZTEE - 012 968 5344

Masih belum terlambat pada kawan-kawan yang nak dapatkan free gift beli Ephyra ni
Sebab Ztee ada buat promosi untuk bulan Mac
Dengan pembelian Trial Pack Ephyra
Kawan-kawan boleh pilih sama ada nak free gift berupa recycle bag ataupun shaker
Sementara stok masih ada!
Jangan terlambat! :)



 


My bad sebab lambat up kan entry ni
Harapnya masih belum terlambat buat korang untuk dapatkan free gift tu :)
Contact terus ZTEE - 012 968 5344 k! :)


12 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Akk dh lama aim nk minum ephyra ni tp rsanya mcm blm mmpu nk maintain minum tiap2 bulan..huhu

eima berkata...

ephyra ni mmg glemer ... ramai kulit halus mulus ....

lovelywa berkata...

tingin gak nk try tp dah consume shaklee ape sume, mcm2 pulak nk kene telan..huhuh

CikLily Putih berkata...

eyphra memang bagus

aizamia3 berkata...

memula beli oklah tapi nak maintain every month tu yang payah tu.. hehehe..


psstt: nayli berapa umur dia.. dak Nuha hujung bulan 4 ni genap 2 tahun.. saya tinggal kat area antara Meru dan Kapar.. ;)

Amanda Suria berkata...

alaaaaa...dah april dah ni....nak gak cuba...

::NureeN:: berkata...

mmg dh glamer produk ni kan
nureen x minum, asben x kasi
minum esp yg shaklee
kakak nureen pon ada brand sndri mcm epyra ni gak
klau nak tau la kan
bleh google getshera gluta queen
tu mmg kakak sulung nureen hehhee
nureen jerr x promote product dia lagi
nanti nureen watkan n3 hehe

Azura Aziz berkata...

skrg mcm2 produk colagen ada.. kn tgk kesesuaia dgn kulit kita ;)

mekchu berkata...

too bad... ni semua nad punya pasal... hahahaha

:: idzwa :: berkata...

wowww...review terbaek ni!

eB berkata...

eB kalo amek x berbaloi nad... hangat2 taik ayam... ha3....

Nory Zoulkefle berkata...

nory pon masih setia dengan Ephyra dulu kini dan selamanya....membantu produce susu badan jugak..heeee...nk order ngan nory pon boleh...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...