18 Mac 2014

Bila Disuruh Berposing Depan Kamera.....



Kadang tu tak payah disuruh
Memang dengan rela hati nak jadi model mama dia, hehe
Sampaikan abang dia nak join pun dia tak kasi
Nak jadi model secara solo kekdahnya, hehehehe
 
Tapi kadang tu, bila datang angin kus-kus meresap dalam 1 badan
Okeyyy, jangan jolok sarang tebuan itewww
Kang dengan kita-kita sekali dia 'fire' nya, haha! =P
Toksah nak pujuk-pujuk la minah ni bila tantrum nya tu tiba
Wat donno je, lama-lama dia cool sendiri


Antara aksi-aksi Nayli depan kamera henpon cap ayam mak dia ;)






Tiap-tiap hari nyanyi lagu hepi bday to u utk diri sendiri
Pastu asek cakap nak kek Sofia
Kesian pulak kalau tak ditunaikan...


11 comments:

Zura@Iwan berkata...

nayli pun ada tantrumnya ye..hikss

irfan pun sm la..kalau dtg tantrum dia tu..adeiii...mak pun kena..kahhh!

amboi..posing tangan sedepa ha...pandai la nayli cakap, abg irfan tak brpa jelas lagi cakap ha..risau la plak kak nad..

syawalsimpsons berkata...

muka banyak akal ni

syawalsimpsons berkata...

muka banyak akal ni

salimah berkata...

comelnya gegirl nayli.... =)

el berkata...

gelak2 iols depan pc ni ha
mmg peel nayli ni kan leh wat org tertawa taw..geram tgk dia

Azura Aziz berkata...

haihhhh, Nayli ni mmg mesra kamera la kan..

Bitt (doubeIS) berkata...

hehehehe comeii sangat

mamaarifakeem berkata...

Besday awok lmbt lg la yunk .. ihiks..
Nayli nayli, menghiburkan hati dgn keletah anak2 ni... kan..

*pssst lupa nak bgtau, gift dh received.. lawa.. akak suke.... tq nad ! :-)

Mama Lynd berkata...

Ouhhhhh.. Nayli..
Achik harap satu hari nanti leh jumpa budak ni untuk diuli..

eima berkata...

wahhh nayli dah pandai alisha tu bercakap pun aku tak paham ... berbutir tp kena mak die kena pk ....

Sweetmama berkata...

geramnya tgk nayli..comey sgt..:)

confirmla nanti bday nayli mama dia kena belikan bday kek sofia the 1st kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...