12 Februari 2014

Wordless Wednesday : Yang Ke-8 Daripada Nuffnang!

Alhamdulillah
Tak kisah la berapa pun amaun nya...
Janji ada daripada takde langsung ;)

TQ Nuffnang! TQ korang yang selalu dtg sini :)))




*feelingblessed&happy* ^_^









19 comments:

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Tak cash out lagi. Nak tunggu dulu ☺☺

eima berkata...

masyuk2 ... gumbira2

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

yg ke berape ni wehhh
waaaa
manyak syok maaaa
sopingggg duit preee

syawalsimpsons berkata...

yeeayyyy boleh geng ngan sue....tak kisah la amaun banyak ke sikit...janji ada kan

amiey lee berkata...

bestt nye nad..kita ada rm43 hinggit tak bergerak dr tahun sudah hahahhahaa

el berkata...

tahniah
alhamdulilah rezeki berblog kan :)
iols x cashout lagi..sejak 2 menjak ni xnaik2 pun jumlah tu..so iols biarkan lah...tgklah caner hujung taun ni ekekeke harap2 bertingkek2 lah..boleh lah wat g holiday mn2 ekeke

mama tisya berkata...

tahniah cek dh smp..

Iela Fazielah berkata...

wah..bestnyer...

msredcheesecake berkata...

alhamdulillah rezeki...

nurfadilah suardi berkata...

tahniah Mama ZF..Best yer

Adlin Mohamad berkata...

tu dia yg ke-8 ok hahahha
kita yg ke-1 pun xpernah lagi cash kekeke

Eliss Mie berkata...

eliss tak sempat2 nak bank in lagi..huhuhu

Masni Syafie berkata...

wow...ke-8
tahniahhh...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nad...cer nad tingkatkan lagi kesabaran nad tunggu nuff ni jd 3 ratus ke atas...mesti masa tu rasa keseronokan dia lain, tau. Mmg ler nad ada duit rm3 ratus tu..tp bila dpt nilai mcm tu dari nuff hepi dia lain. Terasa betul keberkatan dari kesabaran tu, hihi..

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah..
bestnya nad..
kak kan..baru sekali je kot cashout..
sian kan..haha..

thks nad sll gk siggh blog kak..

Cik Jue berkata...

wah bestnya...
syukur rezeki dari ALLAH

Nana berkata...

lambat la tgu cek kita
bln dpn br dpt

sya_ira berkata...

xprnh dpt cek sbb xbrape nk aktif n xrmai pengikut ;)

tp nk tny jgk.hehehe biaseny cek tu die pos ke alamat umah ker? die maklumkn mlalui emel ke brpe yg kte dpt?

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...