18 Februari 2014

Warna Tema Pilihan Aidilfitri 2014 =p

1st of all, dah abes ganti puasa dah?
Kalu belum, pi ganti cepat-cepat!
Baru leh sembang pasal baju raya tahun ni hahahaha! =p
Berlagak je kan gayanya, mentang-mentang puasa penuh, kuikuikui ^_^

Aritu dok sembang-sembang ngan PapaZN
Nak ajak dia pi cari kain buat baju raya
Kang lambat-lambat kang, takde tukang jahit nak amik tempahan plak
Naya jek, huhu!

PapaZN 'on', yeay!
So, plan bulan depan nanti la kot nak pi kedai cari kainnya, hehe
Gaya cerita macam dah beli kain ek?
Ooo, belum, belum... ^_^
Tapi pilihan warna dah ada la, haha!
Poyo jek!


MamaZN saje-saje google Colour Of The Year 2014
Tup-tup warna ni yang keluar ;)
Waaaaa..! Cantek!




Dijangkakan warna Radiant Orchid bakal hit tahun ni
Cantik kan?
Ala-ala campuran warna pink & purple
Siap ada senarai warna utk tahun-tahun sebelum ni
Macam tahun lepas (2013) glamer dengan warna Emerald Green


So, cemana? Dah pilih tema untuk raya tahun ni? ;)
Kami dah, tapi tengok la dulu sama ada 2 warna pilihan tu mana lagi cantik
Warna apa?
Jeng, jeng, jeng...!




20 comments:

syawalsimpsons berkata...

kami sefamily pon dah ada tema kaler utk tahun ni gak

MizzTina berkata...

cantek..cantek..mcm nk tiru je.. hehehe

Gieyana berkata...

Cantik kaler ni. My feveret gk nih..
Kita dh ada dh..bj najlaa pon dh sisp...erkkk! X hagak2..:p

IdaShazana berkata...

warna diluluskan :)

MRS. K berkata...

waahhhhhh.... ni kaler tema kite kawin dlu ngeeee~

lieyalatif berkata...

arghh tu yg buat sakit pale nad...leiya tak pilih lagi kaler nie....lieya bulan depan dah nak beli kain ..senang settle awal2....

Ieda Zakaria berkata...

Cantik2 dik..gojes nih dihari raya nanti..
akk belum terpikir hahaha..sbb ada ha kat tailor 4 pasang lom ambik..kui..kui.kui

Masya berkata...

MMG WARNA ORKID NI TGH IN SKRG.. ADIK IPAR NAK KAWIN PUN TEMA NI.. SANA SINI PG WEDDING PUN TEMA NI SKRG...

Fiza Rahman berkata...

Cantik lah.

salwana nordin @ che'wa berkata...

ya Allah..saya pun baru bercadang2 nk kaler ini thn ni...serius :)

cantik kan kaler ni..ha'a lebih kurang campuran pink pepel..

ok meriah la kita dgn warna2 ni thn ni..in syaa Allah..

el berkata...

mula tu mmg dah nak wat warna cengini ala2 warna pepel gak kan..n smlm weols survey2lah kain kat kamdar..sllunya hubby sllu pilih kaler yg iols x bape nak suka taw..tp at least kena ikut citarasa dia ..sbb hubby tu mcm personal designer lah katakan kahkahkahkahhh
iols taun ni x wat kut baju raya..coz iols 2 hari nak raya time tu dlm pantang lagi hahaha..just wat tuk anak2 je lah..:)

Azura Aziz berkata...

amboi.. cantik kaler.. kt pun dah ada ;)

lia berkata...

haaaa kalau kita mampu pujuk-paksa Amsyar terima pink... mmg pink la he3

Chekgu Azrine berkata...

Merah kot tahun ni..ngee

msredcheesecake berkata...

Waaa. cepatnya... Belum terfikir lagi.... Tiba2 rindu ramadhan

mamaarifakeem berkata...

Belum... belum sempat fikir..huu... tkpe jahit sndiri..waah eksen! :P

Falsya berkata...

feveret kaler kite..sweet2 jer..yeayyyy!!,..xsabau nak tunggu raya..nak sedondon ngan mok mok n tembun..hehehe..tp xpilih lg kaler..;)

Masya berkata...

mungkin pakai tema ala² gini kot thn ni.. sbb hubby xmoo buat baju melayu dah.. jadi kt ikut je lah baju dia yg dah ade...

Iela Fazielah berkata...

serius cantik... thn ni akak sefamily amik warna applecandy....mcm merah maroon tp lebih pada unggumerah

Mar Mansor berkata...

cantik kaler ni..tp raya tahun lepas dah kaler ala2 ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...