24 Februari 2014

TQ Kepada Henpon Cokia Bernama Sonya, Haha! =p

Entry ni bersambung dengan entry yang tadi, hehe
Saje takmo kasi combine =p

Kitorang ni sebenarnya kalu pi mana-mana 
Memang mengharapkan kamera 5MP henpon memasing jek la utk amik gambo
Selama ni gambo-gambo kat blog pun hasil dari kamera henpon cokia tu jek la ;)
Dah tu pulak punya la pemalas nak edit gambo kasi cantik kan
Tu sebabnya kengkadang tu kualiti sememeh jek! Haha!
Sejak kamera rosak 2 tahun yang lepas, memang takde berhasrat nak beli pun
Tapi taktau la akan datang kan
Tapi tu kena tanya bos besarrr la, hehe
Kalu bos mau beli, ai is okeyyy jek! Lagi la suka! =p


Layannnnn :)




 Gigih letak kamera kat atas rumput, haha! =p





Ni kengkononnya feeling-feeling amik gambo ala-ala guna DSLR (puiii! hahah!)
Tapi disebabkan tak penah nak ada kan, kamera henpon pun jadikkk la =p
TQ sesangat kepada henpon yang banyak berjasa
Bernama SonyA (bukan nama sebenar) =p

16 comments:

Kenari Putih berkata...

wah kelihatan seronok benar ya.. wishing bahagia sokmo ya.. :)

syawalsimpsons berkata...

tak pe, kamera pon, janji gamba tu cantik..tu yg penting kan...yg best semua happening, boleh buat frame ni..kikikiki

::NureeN:: berkata...

happy la family mamaZN...
anak2 lagi la, klau kita luang mcm ni ngan drg, mmg drg suka kan..
lepak santai mcm ni.. ;)
camero sony A (bkn nama sebenar) pon cantik ape

Masya berkata...

cantiklah jugak kalau nak banding dgn kamera handphone sy huhuhuu

lia berkata...

yg penting, gmbr chantek & masing2 bekerjasama gitu ;)

Zura@Iwan berkata...

eh nad
cantik la kualiti gmbr wpon henpon
kak pon kdg2 mls nk pakai camera
pakai je camera henpon
tp camera henpon kak tk cntik mcm nad...tk clear sgt..hehe..

happy family forever

Chekgu Azrine berkata...

Cantik je akk tgok gmbrnya..akk pun amik gmbo guna note akk je..haha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Amik gmbt guna nset jek pon tetappppp gmar meletopssssss...hihi..nset kite klu gmbar statik ok lg..tp klu tgh bergerak mmg gegarlah gmbrnye..hukhuk

mamaarifakeem berkata...

Cantik ja gambar nad, akak pun sony juga kemana2 pun, tp tak kreatip mengmbil gambar cam nad, semua pulak sporting jer, best la... happy family gitew... :-)

Mama Balqis BluePinkBaby berkata...

Cantik la gambar walaupun guna tel....igtkn guna kamera canggih...hikhikhik

Falsya berkata...

kite pun gambo2 kat blog semua hasil dr henpong..update blog pun thru henpong..hehhe

cantik je gambo..;)

Fiza Rahman berkata...

Cantik2 gambar ni nad.

el berkata...

mmg cun gambar2 uols amek ni
wpun pakai sonya
:)

Cik Jue berkata...

cantik nad..
suka tengok nad punye gambar keluarga...
happy family

ch@ berkata...

lantak la kak brand apapun, janji ada gambar. elok cantik je gambar2 fmly akak tu, suka tgk. entry ni sgt lucu, serius tergelak baca nm hp bkn nama sebenar tu.

Ida Reen berkata...

cantik je gmbr tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...