20 Februari 2014

The Everly, Putrajaya (Day 2) | Snap Gitu-Gitu Sana Sini =p

Tajuk ala-ala tajuk lagu Dato' Siti plak ye, haha!
Asal bolehhhhh =p

Kalu ke mana-mana, tak sah kan kalu tak bergambar
Mengabadikan kenangan katanya... ;)
Pasni tah bila plak dapat dok hotel ni semula, hehehe

Layankan je la gambar-gambar ni ye ^______^


Yesss! Zakwan dah boleh diharap =p


Ni ratu & puteri hati Papa =p


Amboi, elok sangat ke duduk nya tu, sayang....


Ni kat bahagian lobi hotel :)


Jom, amik gambo kat luar plak =p


Nape kat gambo ni MamaZN nampak slim..?!! Ilusi optik sungguh, haha!


Ni memang lawak, hahahha!
PapaZN cakap, cepat amik gambo tengah lambai Sue ni!
Agak-agak Sue nampak tak? Hahahahaah!
 
 
 
Dah puas bergambo kat bawah, masuk bilik sambung lagi bergambo
Hahaaha! =p



Adoi! Goyang plak gambar ni!
Zakwan la ni yang tolong ambikkan gambo 
Tapi dia asek nak gelak-gelak =p



Ada yang tanya, berapa RM rate bilik hotel yang kami duduk tu?
MamaZN booked bilik yang paling murah jek
Superior room RM165 dah termasuk tax

Tak sangka plak bilik superior besar camtu siap ada 2 katil double!
Atau pun dia upgrade kan bilik kami ke kan...
Tu tak sure plak ;)
Kalu nak tau lebih lanjut, bleh la ke official website nya
http://putrajaya.theeverlyhotel.com/

11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon ada tau jugak pasai rate tu..so far ok jugak la..dengan keadaan bilik yg besar tu kan...bila nak buat tebiat tidoq kat sini, sambil jalan kaki yee...nad..sue nak amik gambo ni..geram sue tau ngan papaZN ni.akkakakkaka..tp gambar ni la yg buat sue bantai gelak sampai kena ketuk ngan akob, gelak kuat kasi anak jaga dr tidoq..kikiki

Chekgu Azrine berkata...

murahla rm165..serius..cantik plak tuh..

Iela Fazielah berkata...

tq nad.... nnt leh buat surprise ni.. dekat da murah... utk anniversary mcm uolls

Mar Mansor berkata...

selamat bercuti ye..

lia berkata...

wahhhh gambo chantek2.... suka nengok memasing senyum lebor...

Azura Aziz berkata...

alahai, kami kat putrajaya ni bila nak merasa duk hotel kat putrajaya yer ehhe..

el berkata...

kelakar tgk aksi nayli ni tau suka nau buat iols senyum2 tgk aksi dia tu

not bad gak rate dia
murah
2katil
bilik besor

nad banjer iols lah nti lau iols nak tido situ ahahaha kbai

link toy museum tu ada el bagi kat n3 pagi td

ch@ berkata...

Ceria je gmbr2 tu. Tgk pun ikut senyum lebar sama.
One happy family.

mama tisya berkata...

murah rate tu kalo dpt 2 katil double...

mamaarifakeem berkata...

Oooh harga tak dijangka, murah jugak ye...kira ok la kan... boleh juga klu sesekali nak tido situ :-)..

Wahwah dh boleh diharap zakwan ye...cun cun gambar..

Zura@Iwan berkata...

betui2
sonok kn amik gmbr sana situ sini
kenangan tu..hikss

pandai dh zakwan amik gmbr kan

kak ni ..kalau nk amik gmbr bertiga..kena selftimer or minta tlg org snapkan..tggu irfan bsr nnti.leh hrp la..ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...