20 Februari 2014

The Everly, Putrajaya (Day 2) | Breakfast Time!

Pagi-pagi lagi kami dah bersiap nak turun pi breakfast
Kat The Everly, Putrajaya ni breakfast start jam 6.30 pagi!
Awal kan? ;)

Tapi kami takde la turun seawal itu, huhu =p
Kul 8 kami turun, sebab nak tunggu 'Sofia The First' bangun dari tido dulu ;)
Kemain nyenyak dia tido ye, hehe


Nama restorannya Fuze


Macam biasa setiap bilik dapat free breakfast untuk 2 orang
Sepatutnya pagi tu Zakwan pun kena bayar kot
Tapi orang yang jaga kaunter kasi lepas, Alhamdulillah
Takyah kena bayar
Kalu tak, budak-budak kena bayar RM16.30





Orang dah ramai dah
Kebetulan ada rombongan dari mana tah
So, memang penuh la semua tempat duduk
Naseb baek ada 1 meja kosong dekat dengan kaunter makanan ;)


Zakwan makan 2 biji telur setengah masak
Tu jek pun dia dah kenyang
Naseb baek tak kena bayar, kalu tak rugi jek, huhu!


Nayli plak makan cereal tapi tak abes pun, huhu!
Bebudak ni nak roti canai jugak sebenarnya utk breakfast ;)


Ni pinggan PapaZN, hihi


Kawasan tempat makan ni luas, besar
Tapi makanan tak banyak pilihan pun, huhu
Biasa-biasa je la pilihan makanannya, takde la 'wow' pun
Tapi rasanya not bad la, hehe
Dah free kan, makan aje la, haha! =p







10 comments:

syawalsimpsons berkata...

wahh makan best ni..tp tu la kekanak ni dah suke makan makanan melayu kan

Falsya berkata...

Everything is free is nice..ahahaa..

Bebudak pun pandai crk roti canai kan..;)

lieyalatif berkata...

hihi comel nayli...kemain hah hirup serial...comel jek tgk...muke petak pipi tembam tu buat geram nad heheheehe...

betul tu nad, selalu kalo kene bayar tu mcm tak bebaloi sbb budak2 kan makan ape la sgt...nak caj sampai bebelas2 hinggit....

Chekgu Azrine berkata...

Seronok je kan sis sesekali santai kt hotel cmni..syiok tgok.hehe

lia berkata...

haah makananyer x byk tp rasa ok sgt la..

el berkata...

suka lau stay kat otel dpt free bfast..jimat2 hehe ritu iols stay kat hotel seri malaysia kat melaka..dptlah free 3 org makan bfast..tp 2 org anak lagi tu theyol pun bg free jugak..untungkan hehe

Mar Mansor berkata...

rezeki anak-anak, tak yah bayau..
anak saya pon x suka makan cereal camtu..

mama tisya berkata...

akak bfast seawal 6.30am if p hotel ada event la..kalo ngan family idok ler seawal 6.30am hehe

Fuza Musa berkata...

restoran Fuze? Kita Fuza :)
Salam kenal

Zura@Iwan berkata...

akak pon
kalau duk hotel..dpt breakfast tu
bkn trn awal pon kan
around 8am tu br keluar..hikss

syok tido katanya...hahaha...

zakwan suka telur sparuh masak ke?
irfan tk brpa mau la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...