28 Februari 2014

Terkenang Semasa Dulu... ^_^

Ni time nak buat photobook aritu la
Dok belek-belek gambo lama, gelak sengsorang pun ada
Terus macam-macam memori lama timbul balik 
Adoiiiii! Syahdu tetiba!

Saje la nak kongsi ngan kengkawan :)


Nayli masa umo 1 bulan

Lain kan muka Nayli? Banyak ikut apaknya
Dengan raut mukanya, dengan gelapnya
Ada jugak la yang bertanya
Dulu masa preknen banyak makan kicap ek?
Mesti tak selalu minum soya atau susu ni dulu
Asyik minum kopi ek masa preknen?
Uhuk, uhuk... Mak sentap!
Dulu la, sekarang dah steady jek 
Malas nak amik port apa orang cakap T__T


Beza sungguh dengan sekarang
Nyata jelita gitewww =p
Kahkahkah! Budak bertuah banyak akal :)


Zakwan time umo 1 tahun lebih kot masa ni

Dulu Zakwan tembam
Suka tengok Zakwan time dulu-dulu
Lahir pun berat gak ni 3.66kg
Bila tanya, Sape baby ni, Zakwan? Mula la dia malu-malu, haha!


Sekarang dah nak masuk 6 tahun
Dah beso dah anak mak ni, huhu! Tapi kurus keding!

Kengkadang tu Zakwan cakap kat mama dia, 
Mama, sekarang umo saya 16 tahun kan?
Aah, iyo la tu 16 tahun... Cuti skolah karang sunat dulu, haha!
Perangai sedikit sebanyak banyak ikut mak nya ni, huhu!
Tak menyabo tapi suka shopping, ekekeekke =p


Last but not least
Malu sengsorang masa buat photobook aritu bila tengok gambar-gambar kawen, haha!

Dulu kemain memasing maintain selim-melim
Sekarang...?
Hahahaha! Mak segan nak citer
Nak tengok jarum penimbang pun mak dah seriau, ekekkeke =p


Apa-apapun, Alhamdulilah happy dengan kehidupan sekarang
^____~

11 comments:

lia berkata...

yezzaaaa yg penting bahagia, yg selim itu ketepikan dulu ekekekeee...

owhh mulut-mulut tnya soklan pakat nak kena lempang tu, harus d stapler... org dlm pantang tnya soklan gitu... x de akal ke apa?

Fiza Rahman berkata...

Gambar 1st tu sebijik muka apak dia. Handsome lah zakwan ☺

salwana nordin @ che'wa berkata...

nostalgia betul berkahwin pakai baju songket..cantik sgt!!

jumria alimuddin berkata...

Salam...
Cute la ank perempuan puan...memang beza ngan pic masa dia baby :)

syawalsimpsons berkata...

kenangan sungguh kan..alhamdulillah bahagia

Falsya berkata...

Kadang org2 yg berckp gitu xjaga betul sensitivity hati org lain kan..xpe la nad, janji zakwan hensem nayli comel3..gerammmm..;)

Masya berkata...

rindunya bau baby huhuhuhuhu

ch@ berkata...

Alahaiii comelnya abg zack masa kecik. Kita kenal ngn kakNad, abg Zack dh masuk 4thn. Mewarisi kecomelan emak ke apa...? Berarak tgh pns tu...ihiks. Happy family.

el berkata...

nayli ikut muka papalah
dua bradik ni muka pun lebih kurang sama..lau anak2 iols semua muka lain2 haha
sape x terkenang wooooo ms kawin ritu haha

msredcheesecake berkata...

jelita dah nayli, zakwan pon hensem je... hheee...

kenangan terindah bila tengok anak2 membesar depan kita

mummy_ayu berkata...

pic2 nie..kenangan semua tu..best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...