18 Februari 2014

Tak Dapat Mandi Kolam Hotel, Huhu! =(

Zakwan dari kat umah dah dok bertanya
Mama, kat hotel ada kolam mandi tak?
Mama nya plak dgn sangat yakin menjawab, mesti la ada...
Excited la si anak bujang bila dengar jawapan mak dia
Siap beli pelampung yang kat lengan tu kat AEON Big malam sebelum nak dok hotel
Semangat sungguh!

Dah lepas balik dari Alamanda, makan-makan lagi dalam bilik
Almaklum bekalan banyak, hahaha!
Lepas Asar baru turun bawah semula sebab nak bawak ZakwanNayli mandi kolam
Dorang pun dah sesiap tukar baju mandi awal-awal lagi

Bila turun bawah, kami terus tanya pada sorang pekerja hotel tu
Kat mana kolam mandi?
Orang tu jawab
Kolam mandi ada, tapi ditutup buat sementara waktu
Makkkkk..! Apa nak jawab kat ZakwanNayli ni?!

Dan betul la, memang dorang hek-hek-hek merengek-rengek time tu jugak
Nak sangat mandi kolam kekdahnya
Dah kawan tu siap ber swimming suit bagai dah
Tetiba tak dapat mandi kolam, kecewa la dia...

Naseb baek tindakan nak dok hotel kat Putrajaya tu betul, haha!
Banyak kolam mandi yang ada di sekitar Putrajaya
Moh le kita ke Dataran Gemilang, dengan harapan tak ramai orang ;)


Suka la tu :)







Oittt bulat! =p
Baju sendat dah nak oiii! =p




Ada yang kata Nayli nampak lain dalam gambar ni ;)




Dapat jugak penuhi permintaan dorang nak mandi kolam, huhu!
Walaupun bukan kolam hotel =(
Takpela, janji ado


Makin petang, orang makin ramai
Time ni kami nak balik dah... Tak kuasa nak bersesak


Seronok sesangat la dorang sampai takmo balik
Esoknya tu Zakwan nak mandi kolam lagi
Ingatkan nak bawak pi kolam kat Presint 16 tu
Tapi tak jadi la pulakkk
Amuukan ablasa la anak bujang
Terus cakap kat dia minggu depan datang lagi Putrajaya bawak AtokZN skali =p




10 comments:

syawalsimpsons berkata...

mmg nampak bulat si nayli tu kan..takpe datang mandi kat p16 ni,leh join sekali kan

mamaarifakeem berkata...

Wooo..boleh mandi ghupenye kt situ eh..
Mujur ada lokasi nk diterjah ye..klau tak, kesian...huu

MizzTina berkata...

budak² sgt obses dgn kolam mandi kannn.. hurmmmm

lia berkata...

alaaaa awat la kolam otel tutup time panas membara gini... aiyarkkkkk....

Azura Aziz berkata...

kt yg duk putrajaya pun xsmpai sini lg nad..

Zura@Iwan berkata...

seb baik ada kolam berdekatan iya dak
kalau tk jenuh ha nk kena beli kolam tu bw blk..hikss

nayli bam2 sggh la nad..smngt tul dia
sendat swimming suit dia pakai tu..ehhe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

syok tol dua beradik dpt main air yek..haah.muka nayli nmpak lain sket dlm gmbar tuh..sbb die tgh tak ready senyum2 cam selalu kot..hehehe

eima berkata...

mmg demok tp shomeellll..seb baik ade kolam kat putrajaya klu kesian diorg

Fiza Rahman berkata...

Jadi lah. Janji dpt mandi kolam ☺

Mama Lynd berkata...

Boleh x jangan letak gmbar Nayli..
Rasa macam nak geget screen ni..
Jaga la klu bertembung kat NSK Meru nanti kita kasi geget betul2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...