06 Februari 2014

Sepetang @ Setia City Park | Dah Jadi Tempat Wajib, Kekdahnya :)

Memang dah jadi tempat wajib nampak gayanya ni, hehe
Kalau dulu selalu ke Taman Tasik Cyberjaya
Sekarang ni dah ada pengganti gitewww
Ke Setia City Park la pulak kalau nak beriadah :)

Nak kasi ikan makan roti jek pun
Bila-bila nak pegi pun boleh sebenarnya - roti mmg dah expired pun, hehe
Tapi sebab dah janji dengan Zakwan, PapaZN turutkan jugak
Takmo la mungkir janji kan... Not good, not good ;)

Jenjalan kat Setia City Mall kejap (ni mak nya yang nak, haha!)
Dah settle belah dalam, baru jenjalan kat Setia City Park plak
Orang dah mula ramai dah
Padahal hari tu hari Isnin, patutnya ramai la yang dah mula kerja kan
Tapi ni takkk, macam hari cuti weekend jek gayanya

Cuaca sangat mengizinkan ;)
Panas tapi berangin
Sedap jek nak dok lepak-lepak kat sana, hehe
Patut la ramai jek yang lepak petang-petang camtu
Ada yang main layang-layang, main papan luncur, main bola tengah padang ngan anak-anak
Yang berphotoshoot pun ada je sbb suasana mmg best!

Petang tu, 2 buku roti kami bawak ke sini
Nak buat camno, tak terhabes kot, huhu!
Tiap-tiap hari dapat jek roti free
Solusi, sedekah kan je la pada ikan-ikan tu...


Layankan je la muka happy ZakwanNayli kasi ikan makan ye :)





Nak share gambar ikan
Tapi tah korang nampak ke idak hehehehe


Yang ni dari kamera henpon PapaZN
Tu sebab ada muka MamaZN, kahkahkah! =p
Layannnnn =p




Geram kan tengok Nayli? Haha!
Sedap peluk ni =p



10 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Makin bulat pulak nayli ni.
Mesti ikan kt dlm tu selalu tertunggu2 zakwan ngn nayli dtg..hihi. kenyang dpt mkn roti.
Aktiviti yg sm akak buat ms anak2 akak kecik2 zn dulu. Jogging kt lake, pastu bg ikan mkn kt area tasik yg ada jmbatan kt tiang roman tu. Tp bkn roti expired...roti cap murah2..sebuku rm1..

syawalsimpsons berkata...

mmg mata sue pandang si nayli dolu tau..geram tu ...sedap buat tido tu

lieyalatif berkata...

betul tu nad...nayli tu sedap polok2 gomol2...makin bam2 die...suke tgk...ngan rambut mcm tu mmg kene laaa....

aktiviti menarik nie...dulu lieya pun rajin gak bagi makan ikan kat tasik putrajaya tu....ikan keli mak oiii besar2.....dah lame plak tak melawat depa huhuhu

Chekgu Azrine berkata...

At least ank2 happy kan

Falsya berkata...

Ish ish nayli nayli..rindu nak polok2 ini budak..

mama tisya berkata...

setia city park tk pernh p..mall pn tk pernh p lg..bff akk skarang slalu gk pegi main bowling kt setia city mall tu

Cho Zila berkata...

Nayli... rasi duk kat sana kot makin membulat..
akak tak penah sampai sini.. ramai gak yang duk cerita tempat.. mungkin suatu hari nanti sampailah akak ke situ..

lizz berkata...

kemain heppi nengok dierang ni beriadah sesambil bagi makan ikan...cute sangat nayli ni tau...bambam geram nak cubit pipi dia tau...

Zura@Iwan berkata...

seb baik ada gk tempt nk lepak kn
bleh beriadah family...

ikan2 tu sure tggu roti dr zakwanayli..byk stok babak bw blk..hehe

betui2..sedap pelok nayli nieh
meh auntie nk peluk gak..

mamaarifakeem berkata...

Adooiii geram sama nayli lah! Syebab... jauh benooo ngn akeem, cekeding je akeem, kecik2 cili padi..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...