25 Februari 2014

Sangat Best SHOPPING @ BIG BAD WOLF FireBall Book Sale!

Sabtu baru-baru ni kami pi Big Bad Wolf (BBW) kat Mines tu
Memang berhajat lama dah nak pi 
Sebab asyik tak berkesempatan jek
Lagipun dah lama tak membeli buku-buku kekdahnya, huhu!
Last pegi BBW masa dia buat kat MAEPS Serdang dulu
Time tu masih preknen kan Nayli (2011)

AtokZN datang dari Teluk Intan pagi Sabtu tu
Pastu kami gerak ke Shah Alam amik Aunty Yaya & kids
Then gerak ke Putrajaya plak amik Aunty Wawa & family
Cukup cucu-cucu semua berkumpul :D


Sebelum masing-masing berpecah kat dalam tu, moh amik gambo reramai dulu ;)
Anak-anak dara Encik Hamidi bersama anak masing-masing


Dalam lif pun sempat :)
Aunty Yaya, Aunty Wawa & AtokZN :)


Rambang mata bila tengok hargaaa!!!!!
Belum tengok buku-bukunya lagi :)


Okeh, ni baru rambang mata yang sebenarrr!!!


Bila masuk jek dalam dewan, masing-masing dah berpecah
AtokZN pi cari buku-buku koboi
Aunty Yaya & Aunty Wawa cari buku dengan famili masing-masing
Berjanji pas abes soping calling-calling saja ;)

Kami?
PapaZN tolong jaga anak-anak, dok je kat 1 tempat beralas kan kotak
Layan ZakwanNayli membaca, hehe
MamaZN pulak pi melilau cari buku-buku yang dirasakan sesuai
Dah penuh tangan sampai tak larat nak bawak
Baru pi kat port tempat diorang bertapa tu, pilih buku yang mana nak dibeli
Mana rasa macam tak payah beli, letak balik buku tu
Senang keje, idok le anak-anak dok ikut je ke hulu ke hilir
Kang ada plak yang buat peel kat dalam tu karang
Biar diorang dok rehat-rehat sudaaa
Hati mak nak menyoping pun ceria, haha! =p


QC tengah cek buku, kot tak perlu dia tolong letak balik, haha!



Zakwan tengah turun slide pakai baju ijo tu :)


Lepas settle bayar semua, boleh plak menda alah ni ada kat pintu keluar!
Layan la Zakwan main dulu
Tu pun sebab ada sepupu-sepupu dia main jugak
Kalu idak, jangan harap la PapaZN nak kasi main, huhu!
Tapi Alhamdulillah, nampak Zakwan seronok sangat! :)
Nayli la kesian sebab tak dapat join abang & cousins, haha!
Takpe, dah beso sket nanti Nayli join, k! :)




Kesimpulannya, memang besttt gilerrrrr la dapat membeli kat BBW ni!
Sangat best, sangat berbaloi, sangat excited nak pi lagi kalu ada nanti
Dan paling best nya
Sebab tak sangka harga-harga yang perlu dibayar adalah sebanyak itu!
Harga yang unbelievable dengan kuantiti & kualiti buku-bukunya
Serius tak sangka!

*******************************

Mana hasil shopping nya?
Nanti ekkk
MamaZN rasa macam dah lama tak buat contest / giveaway hehe
Nanti next entry MamaZN share hasil shopping nya ye! :)
 Dan MamaZN nak kawan-kawan teka berapa RM yang dibayar untuk buku-buku tu :)
Sape teka betul, macam biasa akan dapat hadiah :)
Excited takkk? 
Stay tuneeeee! :)


11 comments:

Falsya berkata...

huwaaaaa..bestnyeeee...nak gie nak gie...

lieyalatif berkata...

berbaloi kalo soping buku kat bbw nie kan nad...harga mmg rendah dari biase....syok cari bahan bacaan time gini....bagus gak skrang rajin dah ade bbw nie....setahun berape kali dah kan tapi kerap laa....bagus2....

::NureeN:: berkata...

best ni...
mmg murah gilerr la...

eima berkata...

suka membaca ek .. hebat ..aku tak suka membaca selain kat blog ni haaa... hehehe

Fiza Rahman berkata...

Alaaa...nak tgk hasil rembatan. I is jeles ok sbb tak gi lagi nih.

el berkata...

ha sure ada terbeli buku masakan kan kan kan haha

lia berkata...

wahhhh untung la dapat p kali ni... mmg ketagih kan kalau da p sekali... rasa nak p berkali2 jer kekdahnyer...

Cik Jue berkata...

bestnya...
selalu terlupa nak pergi

Cho Zila berkata...

best ooo akak jer tak penah sampai padahal dekatjer.. syioknyer banyak buku yang dirembat..

ch@ berkata...

pitam jap tgk harga buku2 tu.
sedondon uols, sukaaa tgk.
seronoknyaaaa dpt pergi sendiri. huaaa.

Ida Reen berkata...

dah beli beli beli.. pastu skrg mula nak terbiar sepi.. huhuhu. da sama nasib ngan novel yg berlambak tak berbaca tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...