11 Februari 2014

Promo Photobook Free Kembali Lagi! :)

Yeay!
Photobook free dtg lagi weehuu..!
Kot sape-sape yg terlepas aritu
Bleh la kalu nak merasa beli :)
Kot sape-sape yg nak tambah photobook lagi
Apalagas, moh kita berjemaah beli sesama, haha! :P

Kali ni promo kat MyDeal plak
Aritu kat Groupon kan
Konsep sama je kot
Tak baca details lagi sebenarnya
Excited nak share ngan kengkawan
Bleh gitu? ;)

Klik 'BUY' je dulu
Tak rugi apa-apa pun, kekekeke
Rajin dengan tak rajin jek nak mendesign photobook sendrik kan
Haha..!

Sesapa yg nak tgk
Meh klik sini k!
http://m.mydeal.com.my

*MamaZN pun ada dah buat entry tutorial kot pada sesapa yg ragu-ragu nak buat cemana ;)

10 comments:

syawalsimpsons berkata...

ok sue nak buat sekarang

LydSunshine berkata...

saya ada buy yg free ni kat groupon ari tu. Eh, kalo dh free takde la namanya buy ye tak. Tapi belum redeem. Yang ada saya dpt email daripada photobook malaysia, free mini fotobuk, dah buat, cuma bayar delivery cas je rm8. dah dpt pun. comel sgt.

syawalsimpsons berkata...

nk buat sekarang

el berkata...

photobook ritu pun iols x buat2kan lagi huhu

Fiza Rahman berkata...

Menarik nih.

Norfadhilah Abu Hassan berkata...

sbnrnya, sya tak fhm cara nk dptkan photobook nie. Sya dah dftar, dh dpt email "thank you for your order" bla..bla..apa tindkn setrusnya?? tak fham.x fham. explain plz...

Zura@Iwan berkata...

wahhh..
sempt tk nk terjah ni..hehe

amiey lee berkata...

nak jugakkkkkkkk

Adlin Mohamad berkata...

thanks share kita amik 2 hahahha
thanks sudi kongsi info maklum la baru 1st time nk create ...
buat 1 dlu ada 2lag lum buat ...

Norlee berkata...

saya pn mcm fadhilah gak.. xpham.. sbb ada kta byr wang pos tp yg ni tb da proceed order tp xkne byr apa2 pn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...