28 Februari 2014

Photobook FREE Daripada PIXAJOY Dah Sampai! :)

Assalamualaikum
Bertemu kembali di hari Jumaat yang penuh barakah
Hari terakhir untuk bulan Februari
Esok dah masuk bulan Mac dah 
Kejap plak terasa...

Hari tu MamaZN ada share yang MyDeal buat promosi photobook free
Ramai yang klik 'Buy' kan? ;)
 
Pagi-pagi semalam ada orang kurier datang umah
Rupanya dia nak anta bungkusan daripada Pixajoy
Hihihi, bila tau tu sengih memanjang jek la, haha! =p
Nayli dah terjerit-jerit kat pintu sebab ingatkan bungkusan tu untuk dia
Adeyhhh! Amik la, amik la... Haha!

Photobook ni merupakan photobook kami yang ketiga
Dan yang pertama daripada Pixajoy
Dan yang pasti persamaan nya adalah ketiga-tiga nya adalah FREE! Haha!
Ehhh, idok le free 100%
Cuma kena bayar postage RM8
Apa-apapun, memang berbaloi :)

 
Tangan bambam yang sebuk! Haha!


Kalau photobook sebelum ni MamaZN buat khas untuk ZakwanNayli 
Dan jugak aktiviti-aktiviti kami sepanjang 2012 & 2013
Kali ni MamaZN buat photobook khas untuk kami laki bini plak 
Hikhikhikhik
Lomentik lorrr =p

Takde la, bukan pasal apa pun
Just tempek gambo masa kawen dulu jek pun, haha!
Start dari nikah sampai la part majlis bertandang
Saje nak mengimbau balik kenangan zaman selim-melim dulu
Auwww! Haha! =p

Memang malas nak buat beriya sangat
Main tempek-tempek gambo je
Kalu sebelum ni kemain la letak macam-macam utk kasi cantik
Kali ni kejap jek dah siap, haha
Dasar mim alip lam sin! =p
 

Simple-simple jek


Salah satu page
Memang letak gambo beso-beso jek sbb malas, haha!


Nayli kan masa mula-mula MamaZN tunjuk gambo-gambo dalam photobook ni
Boleh plak dia cakap, 'Eee kawennn, yekkk!'
Hukhuk, mak taktau la nak geram ke, nak marah ke, nak sedih ke
Taktau apa maksud sebenar dari apa yang dia cakap tu
Muahahaha!
Ntah tau ke idak tu maksud 'kawen'
Memang nak kena gigit jek budak ni

Ada sesapa yang masih ragu-ragu nak buat cemana?
Harapnya tutorial ni membantu ^____^


 

13 comments:

:: Mrs.Eady :: berkata...

haritu klik buy tapi tak buat pun sebab lupa :D

lia berkata...

kita mmg x sempat jer manjang nak grab menda ni tau...

eima berkata...

aku click byk tp tak buat2 pun tak de masa ... huwaaaaaaa

Fiza Rahman berkata...

Cutenya cover tu. Teringin nak buat tapi takut tak der masa jer.

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..bestnya!!!
kita ada gak beli yg kt mydeal ngan groupon tu.
tapi belum dpt nak buat lagi. bz betul..

syawalsimpsons berkata...

sue pon ngah gigih jugak ni

el berkata...

ritu kat groupon mn ntah yg free photobook tu kan..yg uols dah buat tu kan...iols x buat lgsg hahahaha..
malas nak cari gambar ekeke

lawa lah pixyjoy uols tu

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bagus2 dah masuk yg ketiga ye..kite yg beli 2 free fr photobook arituh satu benda tak start lagi..hukhukhuk..takut burn jek smpai ke sudah sbb nowadays mmg tak dan nk berphotobbok tak mcm dulu..T_T...rasa2 tak smpat wat nnti kita pass jekla voucher kat nad ye..=p

msredcheesecake berkata...

ada tengok ritu kat groupon, tapi malas nak edit...hhee

Adlin Mohamad berkata...

berkobar nk buat lagi 1 ni hehehhe

mamaarifakeem berkata...

Alooooot cam tkd3 time nak ikut tutorial tu..hukhuk.. kena apply cuti semata2 nk buat ni boleh tak?..hehe...
Teringin nk buat tp masa tak cukup..huuu

Masya berkata...

cantiknya nad.. sy punya mau burn je ni.. x terbuat² huhuhuhu

ch@ berkata...

Isk nak buatlah...gambar tak berprint byk sesangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...