04 Februari 2014

Perasan Jadi Sofia The First! =p




Geram kan tengok Nayli? Rasa nak gigit jek, haha!
MamaZN lagi geram! =p
Dah la skrg ni asek pokpekpokpek je, haha!
Kalu jumpa Nayli pasni panggil dia Sofia
Sebab dia perasan yang dia tu Princess Sofia The First
Hahahaha! =p

Bila tanya, ni sapa ni? (tunjuk kat diri dia)
Nanti Nayli jawab, ni Epia... (Sofia) =p

Awal-awal dah rekues kek hepi bday to u nanti nak gambar Princess Sofia
Pandai-pandai jek!
Umo baru 2 tahun 1 bulan, dah pandai demand! =p

Mulanya dia dengar Zakwan rekues nak kek besday gambar Robocop
Nayli pun takmo kalah, nak jugak rekues ;)
Aby, nak kek epi to u Epia...!
Maksudnya, Baby nak kek hepi bday to u gambar Sofia!
Hahaha!

Bila tanya, abes Mama nanti kek hepi bday to u gambar apa?
Nayli jawab, Mama Abob Epen, Papa Hulk
(Mama kek gambar Spongebob Square Pants, Papa kek gambar Hulk)
Adoiyai! Pandai plak dia menjawab, hahaha!


12 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hahaha..comel nayli!! Minat sofia eh..cm kakak zara jugak tp kakak zara lom request kek bday lg..zareef plak bday die bln ni die mintak kek ultraman taro..hakhakhak

el berkata...

wahhhhhh dah pandai rekues2 yerrrr
yg x boleh bla tu mama kek sponge bob hahahahahaha...minat sponge ke nad ekekeke

alana x reti rekues lg..cuma dia tau ikut abg n kakak dia nak ape..dia pun nak jugak haha

Sue-Rya Qistina berkata...

alolololo cutenya!!!!

Fiza Rahman berkata...

Comelnya nayli. Geram nengok.

Adlin Mohamad berkata...

nape la anak2 lin x suka tgk kartun hahahhaa ... pandai dah nayli cakap eyh kyreen paham yg ujung2 je

Cik Jue berkata...

eeee..........geramnya dengan nayli...mulut bukan main pandai lagi..

Gieyana berkata...

Cute jer buat muka cmtu..nnt jenuh ma nk layan. Tmbh lak nnt dia dh pndai demand nk itu n ini..:)

mamaarifakeem berkata...

Comel sgt..! Depa dh pandai diajak berbual kan...kiut sgt!

ch@ berkata...

hadoih nayli, gelak aunty baca entry pasal kamu ni comel!
taktahan kek mama gmbr sponge bob, sabo je la kan. keletah sgt dia ni tau.

mekchu berkata...

nak kena gigit? nakkkk?

Zura@Iwan berkata...

geram gk..
geget baru taw..haha

sure nayli byk ckp kan
irfan tk byk ckp nad
senyap ket...
kalau mama ajak sembng..dia sembang arr...hehe

pandai minta kek plak tu..amboi..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

amboiii..gigit mulut tu kang. bkn main bercakap ye, nayli...huhu..

tapi kesian achik lona ni...tak kenal laa sape sofia the 1st...ngee..ketinggalan tul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...