19 Februari 2014

Papa Berfutsal, Lelain Dok Dendiam Kat Bilik Hotel =p

MamaZN berfutsal???
Haha, nak lari pun dah tak larat dah ni... Hihi ^_^

PapaZN yang berfutsal, keluarkan peluh, tingkatkan stamina
MamaZN & anak-anak dok dendiam dalam bilik hotel
Nak ikut tak boleh
Bukan taknak, tapi tau dah ZakwanNayli ni jenis tido awal
Kang ada yang duduk sesaje dalam kereta jaga budak-budak ni tido
Baik la tinggal kat bilik hotel, selesa sket =p

Seperti yang dijangka, kul 8.30 budak-budak ni dah lelap dah
MamaZN jek la terkebil-kebil tengok TV, layan FB
Naseb baek wifi free dan laju, syok sket nak beronline ;)
Nak tido awal tak boleh, kang ada la orang tu takleh nak masuk bilik kang, hahaaha!

PapaZN berfutsal dengan geng sekolah kami
Rasa ralat jugak sebab tak dapat join
Kalu pegi, leh jugak jumpa dengan dorang-dorang tu, hehe
Tapi takpela, keselesaan anak-anak lebih utama
Lagipun kasi chance la PapaZN nak bersosial kejap, hehe

PapaZN wassap kan gambo-gambo dorang
Bila tanya, menang ke kalah?
Jawapannya, kalah, hahahaha!

Tu la, orang warm up kasi stretching badan
Awak warm up makan nasi kandar, mana nak larat berlari, haha! =p


Ni semua geng sekolah kami :)




Seronoknya dapat berkumpul reramai
Lama dah kot takde aktiviti bergathering camni, hehe
In shaa Allah, next time ada la kot tu kan
Payah sket nak set masa skrg ni
Sebab masing-masing ada komitmen pastu ramai yang dah ber'anak' kecik
Tunggu masa sket la jawabnya ;)


 

6 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wah..bermalam kat everly ye..kat tepen ni dh ada everly jgk..seberang jalan tesco/Taiping Sentral..hehe

syawalsimpsons berkata...

Kalah takpe..at least jumpe kengkawan tu yg lagi syiok tu

Lily@MamaZaraZareef berkata...

takpe..next time leh plan gathering lain kan..^_^

mamaarifakeem berkata...

Itu yg syok kawen dgn kwn satu sekolah.. kwn suami kawan isteri juge.. :-)

lia berkata...

awal nyer anak2 tido... bebudak ni, kalau x 10mlm, x lena g hu3

el berkata...

wahhh ada gathering ke
tu geng budak sekolah papaZN sekali ngan geng budak sekolah mama ZN ke nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...