17 Februari 2014

Nampak Muda Bila Ber'bawal' :)

Assalamualaikum, selamat pagi
Alhamdulillah
Hari yang baru di minggu yang baru
:)

Weekend baru ni ke mana?
Kami tak jauh, ke Putrajaya je :p
Tapi tu nanti la citer ye hihi...
Nak citer pasal lain dulu

Weekend baru ni mood nak bertudung bawal
Sebenarnya malas nak iron-iron tudung
Tapi disebabkan takde tudung lain yang bleh match dgn baju
Makanya moh le kita merajinkan diri meng'iron' :)

Betul la kan
Bila orang cakap bila berbawal ni
Nampak 'keremajaan' dari usia sebenar
Hahaha..!

Situasi masa nak isi minyak kat Petronas Sabtu lepas
MamaZN yang pi bayar kat kaunter
PapaZN jaga kereta
Ada sorang mamat ni ingat PapaZN tu kawan dia tapi dia tak sure kot
Dia nak tanya pada MamaZN
Tapi bleh plak mamat ni panggil MamaZN 'adik', hahaha..!
Lawak sungguh
Dalam masa yg sama 'kembang' kejap
Muaahahahaha..! :P
Padahal tgk dari rupa dia cam sebaya jek...

Bila citer kat PapaZN
PapaZN bukan curious sbb orang tu bertanyakan pasal dia
Tapi sbb orang tu panggil 'adik'
PapaZN cakap,
'orang tu panggil ayang, 'adik'?
bangga abang'
Hahaha..!

Okeh, pasni mood nak berbawal sudah kembali!!! Kakakaka..! :P

Korang suka bertudung bawal? :)
MamaZN suka tapi malas iron, kikikiki...

14 comments:

msredcheesecake berkata...

comel adik berbawal...hhee... ni nk kena pakai bawal selalu ni...

syawalsimpsons berkata...

sue pon suke berbawal jugak...comey adik yee....kikikikikiki

Masya berkata...

samalah suke pakai tp mls iron hahaha ... kt pun pelik org kata kt pakai bawal nampak muda.. padahal bkn pakai shawl ke nampak cam remaja hahahaha ... ape² je lah..

lia berkata...

kita da sebulan berbawal, 7hari seminggu yer... sbb Mr Fallah suka kita berbawal... maka nyer, nak dpt pahala free, kena rajinkan diri la he3

Cik Jue berkata...

jue sekarang memang berbawal aje dtg opis..hehhehehe

eima berkata...

sampai bila2 pun aku suka bawal ... hari pakai bawal even dulu aku gile fareeda skrg aku lupakan fareeda suka bawal sampai bila2 ... bawal murah2 saje tak mo mahai2 beli yg kangaroo je ... hehehe

Fiza Rahman berkata...

Hi! adik...hehehe...Dah lama tak berbawal nad. Teringin bak beli bawal adijuma tu.

ros_reeza berkata...

adik gitu.. hihihi.. dah jarang berbawal sekarang..

Adlin Mohamad berkata...

x suka sbb nampak makin bulat hahahhaa ..kita panggil org pun adik x kira la tua ke muda ke senang kang paggil kakak kang sentap kekekek

Zura@Iwan berkata...

mmg comeyyyy
kak dl2 la masa study je bertudung bawal
now tudung bawal tu ada lg simpan
jarang nk pakai..
sbb ada shawl dh nie...
mmg kena iron..shawl pon sm..

Budak Kampung berkata...

WAduh kak nad..tergugat 'adik' yang sebernya ni.hehhee..meme muda pon masih lagi ceria itu yang pentig

JaSSNaNi berkata...

pernah berbawal baru2 ni datang ofis.. ofismate terus tegur.. ingatkan sape katanya.. hahahaha nampak muder lertue kan.. kakakakakaka ferasan sket.. :P
tak larat sangat nak berbawal.. sbb malas iron tudung.. hmmm baik punya alasan..

p/s: wahhh camtu skilled nad mengelim karipap lagi ler teror yer.. sbb selalu kelim.. harap akak ni 2 - 3 tahun sekali je.. hehehehe..

Petak Bunga berkata...

skrng pakai shawl jer.. malas nk iron.. betul lma dh x guna iron.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nad...nampak muka nad mcm makin menembam ler...jgn ler nak lumba ngan akak pulak, adoii, huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...