04 Februari 2014

Movie Time! | ROBOCOP Da BEST!


Cuti panjang sempena CNY ni kami tak balik kg @ bercuti ke mana-mana pun
Kasi chance pada yang celebrate CNY pi beraya =p
Jalan jem sana sini, tak sanggup kot nak menghadap jugak huhu
Kita jalan dekat-dekat, sudaaa ;)

31/1/2014 1st day CNY tu kami pi tengok movie
Cam biasa la, atas permintaan anak bujang
Kami pi tengok belah petang, lepas solat Jumaat
Ingatkan tak ramai la kot orang kan kat Setia City Mall tu
Rerupanya, ramai gak yang 'beraya' kat sana, hahaha!
Naseb baek dah booked tiket awal-awal
Kang nak kena beratur panjang, satu hal la pulak kan... ;)

ROBOCOP versi gegurl - double chin yang mahal tu, haha! =p


Sampai-sampai kat dalam SCM, ada perarakan tarian singa
ZakwanNayli ni mula-mula excited la, siap ikut berjoget sama
Tapi bila tengok singa tu sampai depan muka, trus dua-dua pun menjerit-jerit takut!
Hahahaha!
Dengan bunyi muzik dorang yang kuat giler tu kan
Lagi la Nayli peluk kuat-kuat, haha! =p
Singa datang kasi buah limau sorang sebijik, hehehe
1st time kot MamaZN berdepan dengan 'singa-singa' dok menari tu, huhu! 
*feeling excited* kahkahkah! 


Makin lama makin dekat.... ;)


Bertambah dekat, muzik bertambah kuattttt! =p


Takde masa nak jenjalan window shopping dah, trus je tuju GSC


Overall, citer Robocop ni memang best gils kot!
Lagi best banding ngan Man Of Steel, sikit jek lagi nak sama best ngan IronMan 3
Hahahaha!
Rasa geram, rasa sedih, rasa cepat la orang tu mati sume ada, hahaha!
Memang best la
Pada mulanya MamaZN takmo tengok sbb tak suka citer robot-robot ni
Tapi bila dah tengok memang puas hati, hehe


Best! =p
Eh, mana tah Nayli pi masa ni, hehehe

Korang dah tengok?
Kalu belum pi tengok tau!
Takpun, tunggu DVD/VCD pun no hal ;)

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

kiterorg CNY balik KG..duduk rehat sana je...duduk Kg pon tak jalan mana pon

Myra Jay berkata...

Bestnyer tengok wayang bersama2 :)
Myra lepas kawen tak pernah tgk wayang sebab asben jenis bkn kaki wayang, so layan DVD jela..sobsob :D

Myra Jay berkata...

Kainpelekat tu saiz S, M, L = RM55
Saiz XL ke atas RM60
Postage 1-2 helai RM10

Cik Jue berkata...

bestnya lama tak tengok wayang...
seronok zakwan

Zura@Iwan berkata...

kak cny blk kg je...family gathering katanya..hehe

ohh best ceta robocop tu ye..
nnti beli dvd lah..

el berkata...

amboiii meriah uols sambut CNY tgk wayang ea haha..dah makbul impian zakwan nak tgk robocop hehehe

eima berkata...

fahim dah berzikir nk pi tgk wayang lagi .. tp ai tkt sama icha tu ... huh dh tv pun die tak minat ... guane ... pastu risau die nangis takut je ...mampus org mrh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...