27 Februari 2014

Mandi Kolam Beramai-Ramai, Yeay! =p

Lepas dah shopping kat Big Bad Wolf @ Mines tu
Kami semua balik lepak umah Aunty Wawa
Melepas lelah penat bershopping, muahahah! =P
Lepas Asar, kami kluar balik sebab nak pi Dataran Gemilang, yeayyy!

Minggu lepas ZakwanNayli mandi berdua jek
Minggu ni mandi ngan cousins plak ;)
Dua minggu berturut la ZakwanNayli mandi kat sini
Seronok sangat la depa :)
Baby Khadeeja pun kemain lagi dia, siap beli swimming suit baru 
Sebab nak join abang-abang & kakak-kakak sepupu mandi sama :)




Khadeeja yang 1st time mandi kat Dataran Gemilang :)


Seronok sangat mandi manda
Bila naik je tengok jari masing-masing dah macam asam kecut!
Haha!
Perut pun cepat lapo, abes bekalan makanan yang dibawak, hehe


Minum milo anda jadi sehat dan kuat!


Cuaca cun... Cantik sangat, redup je
Almaklum, dah jam 6.15 dah time tu :)
Mula-mula ramai gak bebudak yang mandi
Dah lama pastu mula bernasur kurang
Sebab dah petang sgt kot
Yang kami plak stay sampai jam 6.40 je
Dapat mandi kejap je, sebab sampai pun dah lewat kan
Berbulu jek bebudak ni bila disuruh bilas badan =p

Takpe, next time bleh buat aktivit camni lagi :)
 

9 comments:

lieyalatif berkata...

kat putrajaya ni mmg byk public pool nad...mmg syorga laa tuk budak2 heehehehe...takpe2 nanti plan baik punye dtg awal...boleh dieorg berendam lama2...

:: Mrs.Eady :: berkata...

dah lama nak pegi sini tapi tetap jugak tak sampai sampai...

Falsya berkata...

Wahhh meriahnye..sonok budak2 dpt main air..tingin nak bwk qisya gie mandi pool..tp nenek qisya xbg..daddy qisya pun xbg..anak nak mandi pun berdrama inikan pulak nak mandi pool..kate daddy qisya..hehe

el berkata...

sempat gak uols g bw budak2 tu mandi kolam..xpelah w/pun kejap janji budak2 tu hepi...

Chekgu Azrine berkata...

best je orang2 putrajaya dapat jugak tempat santai2 utk weekendkan

eima berkata...

aktiviti yg besh tp free ... yeay ...

fahim alisha tak penah pegi pun lagi lalu je slalunye ..depa tak nmpak kolam... selamat

mummy_ayu berkata...

Seronoknya dpt mandi manda...nak2 time cuaca panas mcm nie

Sue-Rya Qistina berkata...

wah wah..meriahnya!! iklan milo tu yg x menahan tu. hehehe

Nida Mohd berkata...

lama tak singgah sini..seronoknya mandi ramai2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...