21 Februari 2014

Kepada Penggemar Sushi Yang 'Rajin' ;)


Kena highlight kan yang 'rajin' tu, hahhah!
Sorry guys! =p

Memang sesuai sangat la pada mereka yang suka makan sushi
Dan teringin nak buat sendrik kat umah
Beli Sushi Roll Maker ni, cam senang jek tengoknya tu, hehe


Macam-macam orang dok jual skrg kan


Macam menarik jugak kan?
Bila buat sendrik ni bleh la buat banyak mana kita nak
Antara nak buat dengan tak je, hehe




Demonstrasi produk




Pelik-pelik kadang tu barang yang dijual
Tapi yang pelik tu la yang selalu nya kita rungutkan setiap hari
Nahhh, dah ada pun terjual ha
Tinggal nak beli dan guna jek ;)

Macam kadbod yang mudahkan aktiviti lipat kain tu
Ada jek yang beli kan?
Padahal lipat kain jek pun, kerja yang tetiap hari buat
Ye tak?


Orang yang kreatif la yang pandai amik peluang ;)
Jual hasil kerja nak kasi mudahkan orang lain, hehe

8 comments:

Gieyana berkata...

Menarik gk ni..tp mcm mls ja nk buat sendiri..:)

syawalsimpsons berkata...

pelik2 sekarang ni kan

syawalsimpsons berkata...

pelik2 sekarang ni kan

el berkata...

igtkan beli bahan2 yg hat instant pya xyah nak rajin2 nak buat kt dapur hahaha
mcm2 produk diorg jual haha

::NureeN:: berkata...

mmm menarik...
tp takot bila ada nti mood nk buat plak mls haha...

lia berkata...

rajin makan sushi jer... buat, idak la ha3

idayu096 berkata...

Sy pernh buay sushi sendiri kt umah..pakai mcm tikar buluh khas utk gulung sushi...buat sendiri best sbb blh letak pape...blh mkn byk sampsi puas...hehe

LYAfrina berkata...

dh lma giler x mkn sushir..last thn 2003 dlu kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...