05 Februari 2014

JJCM | Menu Western @ Yok Mampir Cafe, Rantau Panjang Klang


Aritu teringin nak makan western, padahal dah makan ni kat umah, huhu! 
*mana la mcm tak dipam-pam ('__')"*
 
Sebenarnya nak temankan PapaZN makan jek
Sebab yang lain-lain MamaZN dah suap dorg makan masa kat umah
Suap dorg, suap MamaZN jugak la kiranya, hehe ^____^

Tapi tah cemane, bleh plak la kan nak terorder sama, hiuhiu ;)

Selalu makan kat Restoran Nazifa
Kali ni nak try kedai sebelah nya plak, Yok Mampir Cafe
Setiap kali makan kat sini, mesti ramai jek yang makan kat cafe ni
Tertanya-tanya gak la kan, sedap sangat ke?
Haaa, sebab curious tu la MamaZN nak order jugak tu, kahkahkah!
*alasankemain!* =p


MamaZN order chicken chop


Zakwan order beef burger


Ni buku menunya


Pendapat peribadi, tak menepati piawaian tekak kami =(
Mungkin kami salah order menu kot
Atau mungkin...
Ada menu lain yg lagi power yang membuatkan ramai yang suka dtg cafe tu
Tapi taktau la pebendanya, kena tanya dulu la kot nanti
Kot ada menu yang meletop yang jadi trademark kedai ni ke kan
Mana tau ;)
Takpe, takpe don't worry, pasni kitorang try lagi makan kat sini 


Nasi Goreng USA PapaZN jugak yang nampak menariks tertariks ;)



3 comments:

syawalsimpsons berkata...

TU LA KADANG NAMPAK SEDAP TGK RAMAI2 YANG KELUAR MASUK KEDAI KAN...TP TAK KENA DEK TEKAK KAN

Zura@Iwan berkata...

chicken chop hainanse kt Noodle's sedap lah..haizzz teringat la plak..hehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

masa lom makan...sebok nak makan. tp bila dh makan..rasa nyesal lak makan. Tu akak laa, hehe. Bkn sebab tak sedap tp sebab makan mende tu paham2 aje laa, kan..huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...