11 Februari 2014

BIG BAD WOLF Fireball Book Sale!

'Dia' kembali!
Teringin sesangat nak terjah sini
Tahun lepas tak berkesempatan pun, huhu!
Harap-harapnya tahun ni dapat la nak pegi
Dapat terjah kejap pun jadik la...
Ehhhh... Kejap?
Boleh ke kejap je? Haha!


BIG BAD WOLF Fireball Book Sale
Tarikh : 15/2/2014 - 23/2/2014
Masa : 9 pagi - 9 malam
Tempat : MIECC @ Mines





Harap2 PapaZN kasi la pegi ;)



12 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon egat nak G jugak...insyallah minggu nii kot

Zura@Iwan berkata...

hrp2 papa zakwanayli bw mama zakwanayli nnti..

doa2 taw..

bibi yusof berkata...

jom mamazn.. saya pon nak pegi.. dec ari tu tak sempat pegi pon even rumah dkt sgt...
kali ni dah plan ngn ofis mate, nak take time off pegi..

lia berkata...

buku utk anak2 sgt best nad... *bakor kasi hangat* he3

shark berkata...

nak pegi nak pegi !!!

ADEEYA berkata...

Have fun there! :D Hee~

Fiza Rahman berkata...

Jom terjah nad ☺☺

Gieyana berkata...

Bestnyer..nak gak p..

mamaarifakeem berkata...

Bestnya klu dpt terjah ni...

amiey lee berkata...

huaaaaaa cfm jalan nak balik umah jem sentiasa... nangessssssssss

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ada buku bahasa melayu ke nad?? ke bahasa inggeris aje??
thn lepas adik akak ada pi tp lupa lak tanya dia kat sana ada buku apa ramai yg giler sgt pi..huhu

QasehnyaRania berkata...

mcm best j. hri tu x berpeluang pergi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...