15 Februari 2014

Benda Alah Ni Pun Ada Jual?!!


Hahahahaha...!
Memang bikin tersenyum sengsorang pagi-pagi buta ni
Saje check email dari milkAdeal
Lawak sungguh laaa hai...
=p


Power Nap Neck Guard Pillow namanya ni
Memang power la tu kot! =p


Sesuai ni pada sesiapa yg suka 'rest mata' kat office, haha! =p



Tu la kan, kalu org yang kreatif dan inovatif ni
Macam-macam dia bleh pikir utk buat jual =p


14 comments:

lia berkata...

Ha3 terbaik...

mama tisya berkata...

ada tgk aritu hehehe

Adlin Mohamad berkata...

ok gak kalau beli ni kat opis time rehat leh pakai hahahhaha

Budak Kampung berkata...

kak nad..blnje etek.hehehehe

Maria Firdz berkata...

Haha.. Kelakar la plak tgk

Lily@MamaZaraZareef berkata...

haha..peliklak tgk bendalah nih..slalau jrg jumpe benda pelik2 ni kat mesia..=p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

hahaha
boleh beli ni
tp bimbang pengsan si anak tgk nnti..
hahahah

eima berkata...

CAM RIMAS BERPELUH2 JE .. HAHAHA

msredcheesecake berkata...

cam malu plak nak pakai kat public... hhee... tp memang kreatif

ros_reeza berkata...

sekali tengok macma pelik. dua kali tengok, macam kreatif pula :)

Zura@Iwan berkata...

hahaha..
terbaikkk..
mmg tk penah jumpa cenggini

::NureeN:: berkata...

tp x rasa mcm rimas @ lemas ker.. mmg ada lubang, klau nureen mcm x best jerr hehhee

Sidratul Muntaha berkata...

Dh mcm sarang tebuan plak aku nengok.ahahaa

::NureeN:: berkata...

ri tu tgk ada blogger post gak hehehe
lawak tol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...