27 Februari 2014

Beli LEGO Murah-Murah


Karang, selagi tak dibeli... Selagi tu la dia dok 'berzikir' kat telinga ni ha
Bila nak beli, bila nak beli...
Kadang tu geram jek, sebab asyik ulang-ulang ayatnya tu

Cemana tah nak elak
Dah makpak nya pun cepat sangat cairnya
Last-last belikan la jugakkkk =____=
Dah tu, bila beli tak boleh la beli untuk sorang jek
Yang si kecik tu pun dah pandai mintak-mintak
Kalu tak dibelikan, lagi hebat protesnya
Siap menjerit satu mall bleh dengar suara dia sorang
Haihhh!





Nak beli yang original memang takkk la kan
Beli jek yang mana ada, janji murah
Seketul lego tu RM5.90
Jadik la...

Eima cakap ada tempat lain yang jual lagi murah Lego ni
Kedai kat Dengkil jual RM2 kan, Eima?
Tapi jauh sangat la pulak dari Klang ni

Sape tau kat mana lagi jual menda alah ni dengan harga murah?
Meh nak kirim =p

Ehhh nak pi tengok kat GM Klang la nnt
Kot-kot ada jual kan


Time Robocop, asyik dengan Robocop aje
Bila sampai time Lego The Movie, asyik nak main Lego aje
Memang ikut peredaran semasa sungguh la anak-anak kesayangan ni
Pastu elok plak tu, peredarannya ikut movie yang ada kat pawagam
Sighhhhh..! 
T____T

13 comments:

Petak Bunga berkata...

dah ada kat pasar mlm..
pengaruh movie lego la ni..

Petak Bunga berkata...

dah ada kat pasar mlm..
pengaruh movie lego la ni..

Fiza Rahman berkata...

Cute lah.

lovelywa berkata...

aduhaii bole geng ngn Umar laa anak sy yg sulung tu..asik nampak lego nk beli..paling murah sekotak RM5.90 tp ade laa seco'et je org lego..sabo jelah..

Mar Mansor berkata...

dapat beli y murah pon dah ok..y penting diorang gembira

sila support ye
http://jnjikita.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march_26.html

Cho Zila berkata...

akak tak nak beli sebab nanti sepah satu rumah.. anak tak reti nak menyusunnyer balik...

msredcheesecake berkata...

anak akk pon suka lego... dibantainya mntak yang set tu..pengsan... beli 1 2 set boleh la...

mamaarifakeem berkata...

Uuuih depa pun pandai nak menan ikut peredaran masa ek.. clever..clever... :-)

lia berkata...

masak jugak Nad kalau toys ikot perkembangan aliran movie... masak nak membeli he3

Rizziela berkata...

kalau anak sy..jenuh plak nakk mengutip lepas diaorang main ..suka sepah

syawalsimpsons berkata...

kikiki betoi2 ikut peredaran masa ni

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hahahaha..bukti anak2 kaki wayang tuh..^_^

Masya berkata...

zakwan ni mmg mengikuti perkembangan btl, amir tau x dok tuntut nak tgk frozen haha padahal dah xde kat wayang tgh tunggu cd je ni nak belikan utk dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...