14 Februari 2014

Bakal 14 Tahun Perkenalan ^_____^


Untuk besfren a.k.a boifren a.k.a incik suami kesayangan saya ;)
Happy Anniversary yang ke-14! :)
 Pada 16 Februari 2014 nanti (lagi 2 hari) 
Anniversary sempena declare couple
Rasa macam lawak plak tetiba bila couple-couple pun nak anniversary bagai =p
Biar la kan, lalalalala...
Sangat indah utk dikenang, kikiki ^_^
Tup-tup dah 14 tahun kami berkenalan ;)

Kenal dah lama, sejak 1998
Tapi orang tu wat dek je, haha!
16 Februari 2000 tu la 1st time orang tu bawak kite ngedate, kehkehkeh
Ensem bebeno orang tu time tu
Dengan seluar slack, tshirt putih kat dalam, kemeja kotak-kotak kat luar
Ngan kasut loafer lagi, haha!
Maluuuuu nya bila diingat-ingatkan balik! =p

Tu je la 1st and the last orang tu bergaya camtu, huhu
Sekarang ni ke mana-mana selipar jepun jek
Ai is dah tak kesah dah... (walaupunnnnn! haha! =p)

Biar la penampilan nak berubah lagu mana pun
Janji hati tak berubah, sudeyyyy ;)


Teman bergado, teman berlawak, teman luahkan kesedihan, teman segala-galanya ;)


Jangan terpedaya, ye.. ni gambar-gambar lama tahun 2008 dulu ;)


Moga bahagia hendakNya hidup bersama selamanya.....


16 comments:

ida idaa berkata...

sekali sekala terkenang zaman couple memang rase kelakar kan.. hehehe..

Falsya berkata...

Lamanye 14thn..kite pun arinie anniversary declare ngan mok mok..entry kite pun pasal bende sama..hehehe..moga kekal hingga ke jannah..happy anni nad n papaZN..;))))

Chekgu Azrine berkata...

sweet je nad dalam gambar tuh...comel sangat!!

:: Mrs.Eady :: berkata...

amin~

Myra Jay berkata...

Lama akak bercinta ye :)

Selamat ulangtahun perkenalan :D

el berkata...

peeeewittttttt
amboi2 uols ni suuuwittt sgtlahhhh
iiii loikeeeee
mati2 igt anniversary uols yg ke14
rupanya declare couple..hahahahaha

alhamdulilah semoga uols berbahagia hgga ke jannah

syawalsimpsons berkata...

sweet je kan...happy anniversary yee nad...kelakar la bila bayangkan papazn ni pakai macam tu dolu kan

mama tisya berkata...

lama dh kenal ye...14thn...akak ngan husband kenal kejap je pastu declare pastu bertunang pastu kawin...hehe

Zura@Iwan berkata...

happy anniversary 14thn perkenalan ye mama dan papa zakwanayli..

semoga kekal selamanya...ameen..

Delimasari berkata...

cantik

eima berkata...

semoga bekekalan ke syurga yang ...
lama betui dr zaman sekolah la kan ....

mesti poyo2 je kan waktu nk ajak deting tu kan..hihi

Zura@Iwan berkata...

ps; homestay yg best tk sure gk nad..sbb kak tk penah duk kn, sbb blk umah sdiri jek..kalau nad nk kak tlg usha ..kak try la tgk.

tp nad nk sg petani area mn? bila nak duk?

tapi kalau nak tumpang rumah kak inshaAllah bleh je nad..serius bila nad nk mai?

Mila@Rimbun berkata...

kekadang senyum2 sendiri bila ingat balik zaman2 dulu kan

Sue-Rya Qistina berkata...

kagum..dah 14 tahun perkenalan. sweetnya!! happy anniversary nad dan husb. semoga berkekalan hingga ke syurga firdausi. amin amin

Adlin Mohamad berkata...

kita kenal asben kita thn 2003 dah 11thn dah hehehhe pic berdua masa remaja ada badan kurus2 lagi kekeke nnt anniversary leh tempek sini ..

-happy annivesary both of u moga berkekalan till jannah ..

fieda berkata...

seronok dn senyum sensorang bile teringat zaman dlu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...