10 Februari 2014

3 BE/CPUV Yang Pertama Untuk 2014

Assalamualaikum
Selamat pagi! ^____^

Masih penat lagi ni, hewhew!
Klang-Teluk Intan-Gerik-Klang
Banyak menda kena buat bila balik dari bercuti
Terutamanya kerja-kerja mendobi!

Apa-apapun, sekadar rekod untuk diri sendiri sebenarnya ni, hihi

3 BE/CPUV dah muncul rupanya
Tah bila adanya sebab masa check kt Nuffnang dah credited pun, huhu!
Tak sempat bertahan lama nampak gayanya tu
Takpe, janji ada jugak campaign yang dah berkunjung ke blog ni
TQ Nuffnang!




2014 dah masuk bulan ke-2 dah pun
Masih takde iklan dok menari-nari tango kat blog, huhu
Sunyi sepi jek...
Hanya mengharapkan earning dari CPC Campaign


Harap http://www.nuffnang.com.my cepat-cepat kasi BE/CPUV lagi


10 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon sama..tak pe la janji ada kan

msredcheesecake berkata...

congrats rezeki...

mummy_ayu berkata...

ada gak dapat 3 BE tahun nie, Ayu lum lagi.. :-(

:: Mrs.Eady :: berkata...

same la...thn ni baru ade 1 je..

lia berkata...

dobi tu wat slow2 pon x per sbb cuaca skng panas, cpt jer kering tu...

Fiza Rahman berkata...

Harap CPUV jer lah. BE langsung tak der utk thn baru ni.

QasehnyaRania berkata...

sy dah lama tak tgk asyik tgk blom ada be..
in shaa Allah epas ni ada la yg singgah tu :)

Sue-Rya Qistina berkata...

syukur alhamdulillah..rezeki

eima berkata...

awal tahun lagi kot advertiser tgh dok tgk blog2 sape die nk CPUV tu ...

Nana berkata...

sama la be kita
amount mmg ciput sgt
rasanya thn dpn br bole caskan kot haaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...