02 Januari 2014

Zakwan Pagi Tadi...

Pagi tadi takde entry
Bz ikut Zakwan berorientasi
:)

Rata-rata arini sume cite pasal anak 1st day school
Tak sabar nak baca
Baru baca tajuk masa scroll bloglist jek
Tak sempat nak bw n tinggalkan komen
Tunggu ek! :)

Alhamdulillah
Zakwan pun hari ni 1st day kat skolah
Sekolah baru
No more Alif Ceria lagi
(tapi Alif Ceria masih terpahat dalam kenangan)

Sekolah baru
Cikgu baru
Kawan-kawan baru
Suasana baru

Alhamdulillah senang plak dia bangun pagi ni
Harapnya senang la sampai bila-bila
Haha!
Baju skolah tak dapat lagi
Tu yg pakai baju putih & track biru jek
Biasala makpak Zakwan ni
Selalu last minute! Huhu...
Apa nak buat, kena tggu apaknya gaji :/
Takpe, tak lama lagi Zakwan pun akan dapat uniform
Don't worry ye Zakwan :)

Esok Zakwan masih berorientasi lagi
Esok jugak Zakwan start naik van sekolah
Moga Zakwan pandai bawak diri & sesuaikan diri dengan keadaan
Bila cakap kat Zakwan camtu
Zakwan jawab,
'Okey Mama.. Takpe, saya dah biasa'
In shaa Allah!
:)

Nanti nak citer lagi pasal Zakwan
Stop kejap ek
Hihi...

Ni gmbr pagi tadi :)

10 comments:

shark berkata...

anak masuk sekolah mak yang excited lebih hehe :)
slamat tahun baru..

syawalsimpsons berkata...

suke la tgk zakwan ni..selaloo positif

::NureeN:: berkata...

nmpk zakwan lebih besar dia umur dia bila pakai kopiah :)
belajar rajin2 yerr...

Masya berkata...

Mcm tu lah abg ... Be positif ...

eima berkata...

good luck zack ... dah boleh jd model kopiko dah tu ..hihi

Sweetmama berkata...

srnok dia nak g school ye..
good boy la zakwan..:)

Fiza Rahman berkata...

Handsome boy. Belajar rajin2 yer zakwan.

Zura@Iwan berkata...

smart zakwan..
bagus dia sng bgn pagi..
irfan ni tk taw la nad..
hrp2 sng gk bgn pagi..
sbb now..kalau hntr g BS
asyik tido je...lenguh dh mak dia duk dukung..haha

mama lieyna berkata...

Good boy..zakwan dh besar.. dh pndai berdikari kan :-)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bagus abang zakwan...
jadi anak sulung ni mmg lain mcm sket ketokohannya, hehe..

ari tu tgk gambar ingatkan kat baju putih tu ada gambar..rupa2nya zakwan pegang cekelet kopiko?? adoii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...