08 Januari 2014

Wordless Wednesday : Memang Nak Kena Gigit! =p

Banyak akal dah anak dara sorang ni
Kengkadang tu geram kat dia, haha! =p

PapaZN : Baby, cepat Mama nak amik gambar tu
Nayli : Hmmmm...
PapaZN : Ala, takmo kawan la camni... Cepat lagi skali
Nayli : Okeeeee...


Hahaha!
Lawak part aksi buat muka tu...
Asal boleh jek Nayli ni =p

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

muka malas layan mama papa dier yang mmg suke ngan kamera kan

lizz berkata...

Ololo tomeyla dier...muka malas nak layan yer naily...pipi tembam tu geram nengok..

Chekgu Azrine berkata...

Dh besar dh pnjg akal ek

Falsya berkata...

Pasrah ngan redha je muke nayli..ahahha

fieda berkata...

nayli ni mbam2 la..

Fiza Rahman berkata...

Hehehe...sapa yg over bergambar nih ☺☺

eima berkata...

nayli nk mmg masam je tau muka die waktu mak die sudi dtg rumah kite ari tu .... nk kiss pipi bambam pun tak dpt .. huhuhu achik tkt die nangid ... klu org tak ramai ari tu mmg saje je aku cr pasal

el berkata...

muka xleh bla..rs nak gigit je nayli ni tau..suka sgt wat muka gitu eeeeeeeeeee

Gieyana berkata...

Nayli dh sporting bgambr..jgn jd mcm kakak nureen yg x mau bgambar k..:)

Zura@Iwan berkata...

nayli buat muka slumber mcm irfan ha..haha..

irfan ikut mood gak nk berposing..hikss

Sara Jungrara berkata...

Omey nye nayli ^_^

QasehnyaRania berkata...

sabaq je la.
cute je nayli buat mcm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...