15 Januari 2014

Wordless Wednesday | Fridge Magnet - My Latest Collection ^_^


Dah lama kot tak citer pasal koleksi-koleksi FM MamaZN
Macam dah slow sket kot utk 2014 ni
Tapi tak tau la akan datang nanti, kan =P




Ni jek la pun yang paling latest
Malas la nak share setiap butir FM yang dapat
Kang boring plak orang lain, hehe


Pada yang sudi memberi, terima kasih banyak-banyak
Kot ada lagi yang sudi nak bagi
Kecik tapak tangan, nyiru MamaZN tadahkan =p


Ehhh, MamaZN ada tak berjanji dengan sesapa nak bagi FM?
Kalau ada inform ek... Takut lupa!
Hutang tu, bahaya! ^_^

11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue punya..sue punya..kikikiki..x da la saja kasi cuak..kikikiki...bnayak jugak tu nad...

syawalsimpsons berkata...

sue punya..sue punya..kikikiki..x da la saja kasi cuak..kikikiki...bnayak jugak tu nad...

~aSHa~ berkata...

ni baru awal tahun.....panjang lagi 2014

Sweetmama berkata...

ok la masih bertambah jgk koleksi :)

Iela Fazielah berkata...

wah..yg mekah tu cantiknyer

Chekgu Azrine berkata...

Rajin btul..akk dulu mcm nk kumpul..tp jd hangat2 taik kucing..bahaga

mama lieyna berkata...

Pembuka tirai 2014, banyak la kiranya tu.. best2x.. :-)

Eliss Mie berkata...

nanti gi jalan mana2 belikan eliss sekali fm yer :)jenis getah. eliss bayar blk :)

el berkata...

ada..ritu mtk add kan smpai rini x kasi hahaha iols malu lah kbai

Zura@Iwan berkata...

akak dpt dh..
thks nad...
hug u...muahhh!

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh makin banyakklah koleksi fm akak..
nory pon dah penuh satu pintu ais, siap pujuk abi lagi mintak peti ais baruu, tapi alasan tak kukuh katanya...alasan takde tempat nak lekat FM lagi...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...