24 Januari 2014

SIAPA NAK? | Kalendar Eksklusif 2014 Daripada 8TV

Tahun lepas (Disember 2013)
MamaZN ada share pasal menang contest Instagram 8TV
Hadiahnya dapat kalendar jek pun, haha! =p
Tapi ok whattt, dah orang nak kasi free
Terima je la, hehe

Nak dijadikan cerita, tahun lepas submit details utk penghantaran
Tahun ni baru terima hadiahnya t___t
Yang best tu, posmen amik masa 12 hari nak hantar ke rumah 
Apa hal??!
Tengok kat sampul tarikh 10/1/2014 tapi kami terima pada 22/1/2014
Apa-apa aje la dorang ni
Ehhh, apsal ek lately ni macam banyak masalah penghantaran jek?
Sana sini komplen pasal posmen ni, huhu!
 



MamaZN dapat 2 kalendar ni
Alahaiiii, nak buat apa la banyak-banyak kan
Kalendar yang EB kasi pun ada lagi
Tambah plak yang ini

Jadiknya, MamaZN berbesar hati la nak kasi pada sesape yang berminat
Nak buat giveaway cam tak best plak kot hadiahnya kalendar jek
Muahahaha! =p
Sape nak inform jek la ek
Nanti MamaZN pos kan
Kalu takde sape nak, MamaZN pilih jek sesape yang MamaZN nak kasi, haha! =p


Siapa nak kalendar ni? ;)



9 comments:

Nory Zoulkefle berkata...

awal2 tahun ni mmmg byk dapat kalender tahun baru...

::NureeN:: berkata...

thn ni nureen pon murah la ngan calendar.. thn lepas susah tol nak dpt
ni pon bertimbun calender dr contractor nak kasi ckit kat opis en suami...

yang baik Ishak berkata...

kalendar cantik nie... boleh buat koleksi... aye nak!!! hehehe tiba2 buat muka tak malu plak... :P

suraya hani othman berkata...

Nak..nak....

suraya hani othman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ibu Lala berkata...

Akk pun tahun ni x dapat byk kalendar. Thn lrpas dapat byk. Boleh bg kat kawan kawan.

Nana berkata...

kita banyak tol dpt kelender kt opis
sampai sedekah2 kt org hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

masa mula2 keluar kalendar 2014 ujung tahun 2013 ari tu...rasa mcm tak cukup aje. Tetiba bila dh masuk 2014 banyak pulak orang bg kalender...err, kat mn lagi nak gantung ni...huhu.

Kalender meja...akak mmg tak amek laa sbb tak tau nk letak tang meja mana. Meja komputer dh penoh ngan mcm2 barang..huhu..

Tanpa Nama berkata...

Saya baru tgk blog ni dan ia sgt membantu ttg info kamalodge.thanks a lot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...