21 Januari 2014

Komen Terpilih | RM10 Hadiah Daripada GTO Eyriqazz!

Jumaat aritu masa dok scroll baca update status kawan-kawan di FB
Ternampak la yang Bro Eyriqazz adakan contest/giveaway gitu, hihi
Hadiahnya dapat RM10 kalau komen kita menjadi pilihan beliau

Dah la siangnya dapat surprise daripada rakan blogger
Malamnya plak terpilih sebagai peng'komen' pilihan Bro Eyriqazz!
Dapat la hadiah RM10
Hehe...
Sikit?!!
Banyak la tu....! =)






MamaZN saje jek pun komen - simple plak tu
Takde letak harapan tinggi pun
Sebab ada orang lain yang komen gempak-gempak gak
Tup-tup malamnya tu dapat notification kata komen MamaZN terpilih
Alhamdulillah, rezeki di hari Jumaat lagi =D






TQ Bro Eyriqazz!


p/s:
Suka dengan perkongsian dari Bro Eyriqazz di FB Page nya yang ni :

Rahsia Rezeki Seorang Blogger. Perkongsian Peribadi :
* Hidupkan untuk memberi
* Jangan kedekut untuk keluarkan modal... 

I.e. kalau first income kita dpt rm100, 
maybe rm50 tu kita boleh jadikan modal untuk mempromosikan blog sendiri 
dengan anjurkan contest or happykan orang lain....
Hukum alam, what u give, u will get back..Always, u will get bigger than what u gave
* Jangan mudah lupa diri dan syok sendiri
* Jaga relationship dengan orang lain
* Jangan mudah mengalah...

* Baca entri ini --> http://www.hasrulhassan.com/2014/01/rahsia-rezeki-seorang-blogger.html

7 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

tahniah nad
murah rezeki tu!!!

mama tisya berkata...

tahniah nad..eyriqazz mmg suka wat giveaway kn

Zura@Iwan berkata...

alhamdullillah..tahniah
komen yg bernas dr Nad..
u deserved it..

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah mmg rezeki nad

Azura Aziz berkata...

tahniah nad ;)

Sweetmama berkata...

Alhamdullillah tahniah nad..

betul sgt kata2 yg dikongsikan oleh bro eryqazz tu..

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...