19 Januari 2014

Happening @ Setia City Park !

Live update dari Setia City Park
Ramai gilllsss kat sini!
Macam ada event apa-apa jek
Padahal takde pun!
Penuh padang tengah tu dgn orang ramai

Ada dok melepak je sambil makan2 n sembang2
Ada yg beriadah main bola, main layang2, main skate board

Parking pun payah beno!
Full!
Tepi-tepi bahu jalan pun penuh kete parking
Terpaksa la kami melepak kat area parking yg jauh sket dr Setia City Mall tu
Happening gak tp tak macam kat padang tu
Jadik la Nayli main kete remote kejap
Main ngan PapaZN
MamaZN temankan Zakwan kat kete
Sebab Zakwan demam
Ingat nak kasi dia berpeluh tp ksian plak dah tertido jek tu

Ok la, jumpa lagi
Kbai!

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

wahh Nampak penuh tu...kikikiki..seronok nayli main yee

Masya berkata...

Penuhkan td, kami pun kesini tp masuk mall kikikiki..... X planning pun ... Terpergi hahahaha

Falsya berkata...

tingin nak gie tp jauh bebenor...mesti mok mok x approved..

mama lieyna berkata...

Tak pnh jejak ke sana lagi..hu..
Amboi nayli konker kete abang eee... :-)

lia berkata...

x pernah jejak g kat sana... cuma lalu jer bler nak p pantai jeram...

Zura@Iwan berkata...

wahh..ramainya org..
alahai zakwan demam ke..
cpt sembuh zakwan..

kayyana berkata...

amboi nayli.. pegang remote pun comel. hehehe

LYAfrina berkata...

mmg meriah.. masing2 bawak family lepak sini

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...