21 Januari 2014

Berturut-Turut Terima SURPRISE! | Daripada Rakan Blogger Lagi :D


Hati masih berbunga-bunga ni
Rasa seronok tak abes lagi =D
Jumaat sebelum ni baru jek dapat surprise daripada rakan blogger
TQ Adlin Mama3K!
Tup-tup-tup, Jumaat baru-baru ni dapat lagi kejutan!
Alhamdulillah...
Rezeki datang di hari Jumaat yang penuh barakah! :)

Poslaju tak cuti ek masa public holiday Thaipusam aritu? ;)
Elok Zakwan tengah bersiap-siap nak pi solat Jumaat
Van Poslaju datang hantar barang
 Barang terakhir sebelum nak solat Jumaat kot, hehe
PapaZN pi amik

MamaZN dah dok terpikir-pikir bila masa pulak shopping online ni?
Bila tengok je alamat pengirim
Masha Allah! Surprise apakah ini..?!

Suraya Ibu SyawalIzz berbesar hati kasi surprise pulak :D
Naseb baek la takde penyakit berkaitan dengan jantung
Sebab asyik dapat kejutan jek ni ^_____^

Terima kasih banyak-banyak Sue
Sebab sudi kasi hadiah pada ZakwanNayli
Zakwan seronok sangat dapat baju Tom & Jerry tu
Kartun feveret Zakwan tu :)
Merasa gak Sue shopping baju baby girl ye, hehe
In shaa Allah, ada rezki dapat baby girl nanti leh shopping sakan lagi ek :)

MamaZN pun dapat ole-ole gak :)
Tudung half moon ngan glitter shawl
Aduhhhh, wat susah-susah jek Sue ni tau!

Moga Allah kurniakan rahmat dan rezki yang melimpah ruah pada Sue & famili
^___^





p/s:
ai is hepi jerrr kalu ada yg nak wat surprise lagi, hekhek ;p



13 comments:

syawalsimpsons berkata...

egat nak bagi sekali untuk papaZN..dah cukup korum kan...tp kang beli, saiz akob pulok..naya nanti..kakakakka...alhamdulillah rezeki lebey, ada la kan..mmmm...sue serius stuck bila nak beli baju dak pompuan ni..mmg tak tau macam mana nak beli ..pening wooo

Chekgu Azrine berkata...

Beruntung nya..rezki murah kata org

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Murah rezeki.

lia berkata...

wahhhhh rezeki mencurah2 gitu...

CaDLyNN berkata...

dpt suprise..bestnye

el berkata...

alhamdulilah rezeki anak2 uols hehe weols pun hepi gak tgk :)

lieyalatif berkata...

ALHAMDULILLAH...murah rezeki nad tuh....sonok laa anak bujang ngan anak dare tu dpt adiah mengejut2 yeak.....

Noor Izmaliza berkata...

alhamdulillah ...

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah..
nad ramai kwn blogger yg murah hati nk kasi hadiah kt anak2 nad..sbb nad nice person..tgk dr riak wajah pon akak pon suka kwn ngn nad...

eh bila nk jumpa ha..hehe

Gieyana berkata...

Alhamdulillah..murah rezeki zakwan..;)

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah..rezeki :)

eB berkata...

wah tahniah... murah rezki nad... lioke....
sama jugak nak ntanya... bila kita leh jumpa? ;p

Sweetmama berkata...

alhamdullillah, melimpah rezeki nad :),srnok dikelililingi kawan2 yg baik hati kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...