09 Januari 2014

Berhujung Minggu @ Setia City Mall

Tu la dia...
Takde arah tujuan dah, haha!
Nak dok umah sesaje, boring la pulak kan
Nak pegi jauh-jauh, alahai malas plak!
Moh le kita ke SCM jek, hehehe
15 minit dah sampai =p

Memang semata-mata window shopping
Takde menda pun yang nak dicari
Jenjalan jek 'ukur' mall, hahaha!

Dah lepas jenjalan kat dalam mall
Kami jenjalan kat playground plak, hehe
Saje kasi 'panas' ZakwanNayli
Diorang tu kan memang pantang tengok playgroung :)
Macam bebudak lain jugak la kan, hehe

Tapi aritu diorang tak berapa berminat
Sebab tengah hari rembang kami ke sana, haha!
Alat mainan playground tu pun panas jek bila disentuh, hehe
Tapi ada masa diorang main jugak - tapi tak lama ^_^
Lama-lama kang ada plak yang demam sebab main tengah panas, huhu!


Tengah hari memang takde orang langsung
Cuba petang-petang... Sesakpadat!





Puteri lilin yang tak tahan panas! Kang mula la naik ruam-ruam


Sebelum ke playground tu, Zakwan berjaya memujuk PapaZN utk makan kat Subway
Ho-ho-ho, Zakwan ni memang pandai memujuk
Ayat manis!
Papa, saya lapar la... Kesian saya tak larat jalan
Saya tak makan lagi pun
Padahal MamaZN dah masak dah kat umah!
Memang saje jek alasan dia tu! =p


Bambam! =p


Sweet talker :)


Amboi, Nayli... Sampai camtu sekali - riso tak masuk dalam gambar :)


Oppss! Tuan tanah kedaung pun nak enteprem, haha! =p
Mok-mok-mok! Tak sukaaaaa! =p


Bila dok Klang ni, taktau dah ke mana arah nak tuju lagi
Tempat JJCM banyak la kot yang boleh dicuba
Kalu nak beriadah, ke Shah Alam la kot yang terdekat



12 comments:

fieda berkata...

nayli pandai betul posing..

Mama Lynd berkata...

Sy suka g petang bawak tikar,bola, roti expired bagi makan ikan. Park kt luar je xmasuk mall..

Sidratul Muntaha berkata...

dalam setia alam city mall ade restoran melayu ape ntah
mmg ade org kate sedap

eima berkata...

sweet la ... korg ni ..ai ni dah lama tak jln shopping mall....

Cik Puan Rara berkata...

rara xpenah lg pegi setia city mall.teringin nk pegi.best x? huaaa nayli.semanagat nya nk masuk dlm gambar.hehehe

el berkata...

hahahaha nayli smpai posing cam tu ha..funnylah dia..seronok tgk anak2 uols mkn subway..lau anak2 iols sure x mkn sbb sayur2 ni diorg xsuka ekekeke

Iela Fazielah berkata...

ui..makin tembam nayli ye.. klang byk kedai mknn.. puas mkn la.. tp kalau soping kompleks shah alam n area kelang.. ada klang parade n bukit tinggi xsalah...5 thn hubby akak keje kat klang... akak tau le sikit2 area situ

lieyalatif berkata...

tgk pic kat entry ni nampak dah nayli dah tembam sgt nad...bulat betul die kan...mesti suke makan ni kan...geram lieya tgk pipi, perut ngan lengan die tu....sedap di gigit2 tu heheehehe....

betul tu nad, budak2 ni dpt terjah playground pun dah hepi semacam tuh....

lizz berkata...

setia siti alam ni tak pernah lagi sampai...comel nengok nayli makan subway...kemain lagi posing dia tu...

Zura@Iwan berkata...

main playground tgh pns tu...hehe

mmg bambam tul nayli ni..
geram tgk..bila nk jumpa zakwannayli ni ha...

tk per nad..pegi jln2 dkt2 pon jd lah
kak pn lebih suka window shopping je
cuci2 mata..hikss

syawalsimpsons berkata...

adoi nayli buat auntie gelak beso..kakakkakak...semata2 tu tak mo masuk frame..kikikiki

Cik Jue berkata...

nayli nie memang pandai betul posing nya...
geram tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...