09 Januari 2014

Beginilah Kalau Ada Anak Dara... ^_^

Nak melawa, nak melaram memang serah la kat dorang
:)

Hari tu baru jek citer Nayli berangan nak high heels
Tapi ditentang keras oleh apaknya! Huhu!
Kali ni masa nak cari seluar utk Aunty Wawa kat H&M
Dia berkenan kasut ala-ala K-Pop plak dahhhhh!
Fengsan! Haha!


Stylo yawww! Hahahaha!


Adoiii! Nak tergelak je dibuatnya!
Kita tengah dok cari menda lain, lain plak yang dia amik
Tu kasut tu, Nayli la yang amik sendrik dari raknya
Pastu terus suruh PapaZN pakaikan kasut
Urut dada jek la apaknya nengok anak dara dah pandai berfesyen
Ikut edaran zaman plak tewww, hahaahahah! Lawak! =p
Comey kasut tu, sebab kaler gold+pink
Pastu siap ada gambar Hello Kitty plak lagi
Hihihi...

Beli? Ofkos la tidak!
RM99 kot harganya! Babai la, hahaha! =P



11 comments:

bibi yusof berkata...

hi.. boleh tau tak kat mana jual kasut tu?

eima berkata...

nayli kemain tu ... peminat kasut2 ... alisha jrg kami dpt pi shopping mall ... die dok tukar kasut 3-4 pasang die tu je la ...

nita berkata...

ala tomeynye..
kecik2 dah pandai bergaya dah dia ye..
nayli..nayli..hihi

Zura@Iwan berkata...

akak ada tgk gk kasut budak kt H&M
tp rege mmg bleh thn la..
mmg duk aim nk cari kasut irfan ni..
hehe...

syawalsimpsons berkata...

mahal jugakkan...tak pe la pakai je..buat rasa kan

Masya berkata...

haha tu baru fesyen kasut.. nnt dah pandai bersolekk lg pingsan maknya...

Cik Jue berkata...

bukan main lagi nayli nie ye...
lawan mama dah nie...

fieda berkata...

cubit pipi sikit..

kayyana berkata...

cantik jugak kasut yang wawa amek nih.. bijak bijak.

amal salleh berkata...

hahaha mcm model dah nye hahah

QasehnyaRania berkata...

wah klass. pandai nayli. dh try tak beli nayli tak meragam ke sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...