06 Januari 2014

Aktiviti Kami @ Cuti Tahun Baru :)

Takde maknanya nak bersesak, meredah jammed 
Semata nak tengok bunga api, mercun bagai tu
Baik la dok umah kan, amannnnn sket :)

Cuti Tahun Baru haritu kami ke AEON Bukit Tinggi
Tah, takde tempat lain dah kot nak pegi, haha!
Kalu tak AEON, kami ke SCM, kalu tak pun ke AEON Bukit Raja
Hehe
Balik-balik, itu jugak =p

Tapi pegi AEON Bukit Tinggi aritu bersebab =p
Sebab PapaZN nak beli seluar jeans, hehe
Kesian PapaZN dah lama tak membeli utk diri sendrik ^_^
Beli kat Brands Outlet jek pun - murah!
Apa ada hal, kan? Hihi
SCM pun ada Brands Outlet gak tapi tak banyak pilihan

Lepas dah dapat apa yang diingini tu
Jenjalan cari pasal jek la kami, hehe
Kul 9 pagi dah breakfast kat rumah
Tup-tup kul 11.30pagi bapak ngan anak bujang dah mengadu kelaparan
Hahahha!
Moh le kita mengisi perut
:)


Satu-satunya gambar di Tahun Baru 2014 =p


Tapi memang wrong timing la pegi aritu
Giler ramai orang!
Semua pakat kluar bershopping ke AEON Bukit Tinggi ke pun?!
Tak sanggup nak berlama-lama lagi dah
Tak larat!
Lain kali la sambung jenjalan kat situ, huhu!

On the way balik rumah, PapaZN singgah Pasar Jawa, Klang
Nak cari kopiah Zakwan
Alololo, memang comey la dia pakai kopiah, hehe
Mahal gak, kopiah budak pun dah RM17
Dah diskaun RM1 dah tu, huhu!

Belum sampai umah, singgah lagi kedai serbaneka
Cari t-shirt putih utk Zakwan
Sebab tak dapat uniform lagi kan
Pakai la baju putih ngan track 
Nampak sopan sket banding ngan pakai baju macam-macam kaler, huhu ;)
Dapat la sehelai RM6.90
Jadik la ye Zakwan... ^_^

Sampai umah jam 6petang
Tetiba PapaZN dapat SMS kata kena masuk kerja kul 8mlm
Sepatutnya masuk jam 12tgh malam
Kesian kawan tu tak sempat nak rehat... =\

Tu jek la citer cuti Tahun Baru kami
Takde apa yang best pun, haha!
Tapi sbb spend masa dgn famili kan - tu yang buat best tu :)

9 comments:

mama lieyna berkata...

Salam tahun baru 2014..
Ok lah tu, ada gak aktiviti..hee.. :-)

Rizziela berkata...

sedapnya makan ayam tu

Chekgu Azrine berkata...

Akk pun suka terjah brand outlets je..bju akk mostly from that

Zura@Iwan berkata...

sm la kak nad..
mmg tk keluar pon mlm new yr tu
abg kak ajak la..
tp akak mls le..
lgpon irfan tido awal plak mlm new yr..hehe..

syawalsimpsons berkata...

walau jalan dekat2 n tempat2 biasa...janji spend time ngan family tu penting kan

Sue-Rya Qistina berkata...

hai hai..saya kembali bersiaran seperti biasa..hehehe
amboi nayli, makan ayam x ajak aunty pun ye..abis ke tak tu..hehehe

eima berkata...

aku pun suka masa berkualiti bersama keluarga wlupun aktiviti2 nye simple ..tp dpt spend time ngan org tersyg tu pun dah cukup besh dah

el berkata...

cuti taun baru tu el sekeluarga duk umah je hehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kitorng malam tahun baru tu pon takde feel ape..lupe nk tgk bunga api dlm tv sbb syok layan tgk movie 'ular' online..kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...