29 Disember 2013

Weekend Terakhir 2013

Assalamualaikum
Tetiba rajin plak nak pokpekpokpek kat sini
Hehehe...
Berakhir la sudah hujung minggu terakhir untuk 2013
Mesti masing-masing bz dengan hal famili
Ada yang masih bercuti-cuti
Ada yang sibuk bershopping last minute utk anak-anak
Aiii, kami ni tak shopping apa2 pun lagi untuk Zakwan! :/
Tak kurang juga yang terpaksa menjaga anak2 kurang sihat
Kepada Izz (Sue Syawalsimpsons), moga cepat sembuh ye sayang!

Di kesempatan ini, MamaZN nak wish
Happy 2nd birthday pada 28/12 yang lepas! :)
Kepada Ashraf Hakeem (Mamalieyna) & Dhiya (Kak Izan Sweetomoide)
MamaZN ingat sbb dorg ni geng Nayli (due bersalin dekat-dekat)
Mak-maknya plak geng MamaZN masa menjadi mak buyung hihihi
 
Minggu depan bermula la hari-hari sibuk
Anak-anak mula bersekolah!
Termasuk la kami
Zakwan dah mula bersekolah 2 Januari 2014
Diharapnya dapat la dia sesuaikan diri kat tempat baru nnt

Semoga urusan kita semua dipermudahkan dan berjalan lancar, hendakNya...


 gmbr budak omey ni sekadar hiasan :)





3 comments:

Rizziela berkata...

jalan pun akan start jem minggu depan kan

Zura@Iwan berkata...

amboi pakai spec terbalik..hehe..
mula next week sibuk la bdk2 sek kan..hehe..

::NureeN:: berkata...

hehee....
comel pakai spek mcm tue...
last 2013 ni nureen masih d opis... keseorangan sbb semua org cuti hhuhhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...