10 Disember 2013

Ramai Tegur Pasal Rambut Saya :)

Macam comel jek, macam cantek jek!
(ehhh rupanya tu lirik lagu nasyid ek?!)

Nak gunting kat kedai, for sure melalak punya dak tecit ni
Dah pernah ada pengalaman
Punya payah nak handle!
Langkah paling bijak, biar mak dia sendrik yang guntingkan 
Haha!

Ramai yang tegur bila Nayli berwajah baru ni, hihi
Macam Dora katanya! =p




Style macam ni jek la pun yang mak dia tau haha!
Janji nampak lurus dari jauh
Padahal bila dibelek dekat-dekat memang haru la cara potongannya, hahahaha!
Senget-benget! =p
Takpe, janji selesa - tak masuk mata, hihi...

Yang best Kak Alona tegur
Nad guna acuan tempurung kelapa ek masa gunting rambut Nayli?
Hahahha, serius tak terpikir pun!
Betul jugak ek, patutnya kena guna acuan la, haha!
TQ Kak sbb kasi idea ;)



17 comments:

Masya berkata...

dora pun doralah nayli.. yg penting comel..

mummy_ayu berkata...

ok jer..janji selesa..lagi nampak bulat mula Nayli..tomei!

Lynn Hamzah berkata...

hehehehe...memang comey...mcm dora...

::NureeN:: berkata...

cumil....
tu peace ker nayli :)

Mar Mansor berkata...

betul la macam Dora Explorer..hihi

Adlin Mohamad berkata...

sama peel ngan kyreen la ni ..last2 mak yg gunting heheh bebudak gunting style ni cumel je kan

Rizziela berkata...

comelnya... rambut dia cute sangat

Chekgu Azrine berkata...

Haha..comel je pong..tp klu kita org tua bt cmtuh..dah mcm???hmmm

anak Wan Salleh berkata...

comel jer.. teringat mak mira sendiri potong rambut lagu ni :D abu bakar ellah :D

Zura@Iwan berkata...

nad yg potong rupanya..
nayli takut potong kt kedai ye?
kak besa bawa irfan potong kt kedai sekali..risau gk dia takut..
tp alhamdulillah dia berikerjasama..hikss

mama ila berkata...

comel rambut dia =)

lieyalatif berkata...

hihihi...dora the xplore....nayli nampak cheeky ngan rambut gini...pipi tu nampak montel jek hah....

Anak Ibu berkata...

nmpk bolat nayli.. comel sgt

el berkata...

el pun gunting rmbut anak2 el tu
ms diorg kecik lah..xyah nak anto kedai pesen mcm ni lah pun yg teror pun hakhakhak

QA's ~ mamapapa berkata...

Jmput follow kmbali :)

mama lieyna berkata...

Janji comel..sesuai ngn nayli..:-)
Ada eh nasyid mcm cantik tu..akak lum dengar, dgr yg versi, nyampah nak dengar tu..hehe..

Mama Mya berkata...

Comelnyer nayli.... dengan pipi tembam nyer...rambut style barbie Doll mcm tue.... bertambah2 comel nayli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...