03 Disember 2013

Promo Set Mainan Dapur RM49.90 @ TESCO

Semalam pi Tesco Setia Alam
Beli barang dapo
Tak jadi kami nak ke Mydin USJ
Macam jauh bebeno la plak, hehe

Jenjalan dalam Tesco
Ternampak la promosi hebat ni
Set mainan masak-masak/dapo-dapo
Harganya RM49.90
Murah sangat kot kalau nak bandingkan dengan Jusco
Kat Jusco aritu tgk harganya RM149.90
Huhu, jauh bezanya tu!

Saje la MamaZN share kan kat sini
Kot ada kawan-kawan yang nak belikan utk anak dara, hehe
Pupuk minat suka memasak sejak kecik kekdahnya :P

Amiey Lee cakap promo ni sampai esok je
Sempat lagi kot kawan2 nak grab ptg/mlm ni :)
MamaZN pun nak ke Tesco gak ptg ni
In shaa Allah
Ada yg nak kirim ke? Hihi...

#sharing is caring gitewww ;)

9 comments:

permatabiru berkata...

mmg murah ekk..

jemput join GA sy
http://permatabiru0310.blogspot.com/2013/12/ga-2013-by-permatabiru.html

syawalsimpsons berkata...

ala kalo sue ada nak pompuan..kompom dah minta belikan..kikikiki

Eliss Mie berkata...

ni mcm my nayla punya. tak silap 70 abah dia beli dulu .

MizzTina berkata...

aisey, klu beli xtau nk suh sape main.. kucen je ada..kekeke

eima berkata...

besar gitu ke ... wahhh besh tu ... tp anak dara ai suka main pistol .. fahim je suka main masak2 ... tak bleh la

mama lieyna berkata...

Uuiiih jauh beza harganya kan...
Akak perasan gk mainan ni kt nilai, tp tak sure berapa hrga, tp below 100 la.. anak gegirl sesuai sgt :-)

ch@ berkata...

Kira ok bangat harga tu. Kalo daku pandai p tesco sendirian, mau ku sambar satu bah...

kayyana berkata...

allaaa.. takde anak gegel. hehehe

Tanpa Nama berkata...

Semua tesco ke jual murh cam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...