06 Disember 2013

Photobook RM0 Dah Sampai, Weeeee! ^______^

Kelmarin kurier GDex datang umah
Nak hantar photobook yang dibeli @ Groupon tu
Excited sangat nak tengok depan mata!
Teringin sangat-sangat-sangat nak tengok hasilnya :)

Ada 2 buah
Bagi la ZakwanNayli sorang satu
Konon-konon hadiah utk depa, hihi
Bila dah bukak je bungkusan tu
Semua pun cam happy giler kot tengok muka sendrik dalam buku, hahha!
Dalam hati MamaZN, cantek jugak aku buat photobook ni
Hahahah! Poyo angattttt! =p

Suka! :)


Saiz nya kecik je
Saiz 6 inci
Boleh jek kalu nak buat saiz lain
Tapi saiz lain tu harganya pun lain la
Dah yg free saiz 6 inci, kita amik la yg free
Haha!
Saje percubaan pertama utk berphotobook
Pasni bleh la amik saiz lain plak
Yang hardcover ke kan
Tapi tunggu ada promosi la, kehkehkeh =P


Kenangan cuti-cuti sempena anniversary tahun lepas ;)


Ada yang tanya, kenapa ada 2 photobook?
Bukan sorang boleh order 1 jek ke?
Ye betul, memang sorang boleh order 1 jek
MamaZN tamak, guna email PapaZN utk dapat kan lagi 1, haha!
Naseb baek tak create beberapa akaun lagi
Mau ada 4-5 photobook bleh dapat, hehehehe
Jenuh la plak nak cari gambar =p
Dua sudaaaaa...

MamaZN ada share kan tutorial
Pada kawan-kawan yang masih tak sure cemane nak buatnya
Harap dapat membantu :)


Next time, sesapa ada tau promo photobook baeeekkkkk punya
Jangan lupa share k! 
^_____^




12 comments:

Azura Aziz berkata...

kt pun ada beli 1.. tp xbuat lg.. tunggu event yg sesuaiii ;)

syawalsimpsons berkata...

mmg terbaik la..sue suke..cantik..sue pon dalam proses gak ni

mummy_ayu berkata...

cute jer..Ayu masih lagi dlm proses....dah 80 % dah...jenuh nak susun gambar2 tu kan? apa pun..bila tgk hasilnya..wah...seronok sgt!

Lynn Hamzah berkata...

syoknya nad...
dah merasa gak buat photobok sendiri...

Tihara berkata...

seronoknya potobuk free :)

Petak Bunga berkata...

huh..bila nak upload. dah beli dah.

ch@ berkata...

Lawa sangat. Boleh sgt nak simpan buat kenangan. Rasa berkobar pula hendak buat. Ihiks...

mama lieyna berkata...

Bestnyer..macam majalah comel ek :-)
Aduhai, akak juge belum berphotobook ni..huu..
*akak ok je nad.. cuma dah lama tak rasa perasan sedih gini, sesekali datang... melayan je perasan tu.. but masih ok ni.. :-) tq, prihatin..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

amboihh...seronok ye..
tp tu laa rasa mcm rugi pulak ruang2 kosong yg takde gambar tu.
Akak kalo susun gambar pengantin utk album custom mmg tak penah nak kosongkan ruang dan senget2kan gambar.
Tp mgkn nad guna software yg dorang bagi kot ye??
mcm akak susun sendiri aje.
Apa2 pun...bagus laa utk koleksi peribadi. Leh buat lagi tu..hehe..

Adlin Mohamad berkata...

hamboiii leh buat koleksi kan..kita xde la phootobook cam gini konon nk buat x buat2

Masya berkata...

Alamak dah sampai, kt masih draft lg

Sweetmama berkata...

cantik sgt w/pun sizenya kecik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...