26 Disember 2013

Pertemuan Pertama Di Tanah Tinggi Cameron :)

Saje nak share kan kat sini ^___^

22 Disember lepas, bukan saja tarikh anniversary kami
Tapi jugak kiranya tarikh pertama kali jumpa rakan blogger yg sorang ni
Hihihi...

Setahun sudah pertemuan kali pertama tu rupanya :)

Yang lagi bestnya
Walaupun dua2 kira dekat gak la tempat tinggalnya (Putrajaya & BSP)
Takpenah pun kami berjumpa @ terserempak kat mana-mana
Tapi boleh plak berjumpa masa kat Cameron Highlands!
Masa masing-masing pi bercuti dgn famili masing-masing!! :D
Kami baru sampai atas, Kak Izan plak baru nak turun CH
Berjumpanya di ladang teh Sungai Palas
Memang terbaekkk! :)

Haha..!
Memang cam unik plak cara jumpanya
Takde berjanji pun sblm tu
Tup-tup kat atas tanah tinggi tu plk ketemu :)
Jodoh gitewww
Hehe

Tu citer 1 tahun yang lepas la...
Bila nak jumpa lagi ni kak?
Housewarming nnt ek? Hahaha..! :P

Sape tak kenal Cikmot? :)
Ramai kot yg kenal
Lagipun Cikmot lagi awal berkecimpung dalam dunia blog ni
Mesti lagi ramai kawan2 yg kenal beliau ^_^

'Sifu' kumpul fridge magnet ni, hehe

10 comments:

Gieyana berkata...

Cpt ms blalu kn..jd cm kak G rith jumpa dgn Naa..x sgka lak tu..nnt klau terjumpa jgn segan2 nk tegur eh..mcm bln dpn nk turun KL jer nih..;)

Chekgu Azrine berkata...

Cikmot msh aktif lg ke blogging??

Falsya berkata...

Kalau dh jodohkan..hehe..

mama lieyna berkata...

Jodoh di CH ye..ihiks..
CM dah tak bape aktif berblog dh skrg..huu..

Myra Jay berkata...

Kalau dah Jodoh kan :)
Siapa nak sangka dok dekat tak jumpa yang jauh plak terjumpa ;D

mummy_ayu berkata...

seronoknya bila gather2 mcm nie...bila la kita plak nak gather2 kan?

Cho Zila berkata...

gitulerkan namanyer jodoh pertemuan... tak sangka2 jauh tempat pertemuaanyer...

syawalsimpsons berkata...

windu ngan akak FM ni..kikikiiki..padahal 1 putrajaya je kan

eima berkata...

aku pun dah lama tak nampak CM tu .. klu terserempak pun tak sempat nk bertegur .. hmmmm

anak Wan Salleh berkata...

nad macam sama je muka.. macam adik beradik pun iyer jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...