07 Disember 2013

Masih Ada, Alhamdulillah :)

Lama tak citer pasal BE/CPUV ;)
Sebab dah lama tak dapat, hahaha!

Kali ni baru boleh share sbb ada 3 BE sedang dok running hehe
Alhamdulillah, mak happy!
TQ Nuffnang! Biar lama-lama sket dok menari-nari ye
 ^___^


Amaun dah melebihi amaun utk di cash out
Tapi belum tergerak hati lagi nak klik 'cash out'
Biar la beranak pinak dalam tu, hehe




In shaa Allah, kami nak pi family trip pagi ni
Moga dipermudahahkan perjalanan kami
Risau jugak kan, musim-musim tengkujuh ni
Harapnya semua ok nanti

Selamat berhujung minggu! :)


5 comments:

Adlin Mohamad berkata...

kita hari2 ck,tgk amaun sama je kekekke gerak 1,2 sen je hahaha

Gieyana berkata...

Tahniah nad...:-)
Hati2k..:-)

Masya berkata...

Tahniah nad, rase semangatkan nak menulis klu ade be ni

Ibu Lala berkata...

kite punye BE jumlah yg sama drdulu. tak naik naik.

Zura@Iwan berkata...

tahniah nad..
tk lama lg byk la masyuk tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...