30 Disember 2013

JJCM | Family Gathering @ Restoran Mr. Steak, Shah Alam

Bila ek... Jap nak ingat =p
Emmm, okeh dah ingat dah! 
Masa 13 Disember yang lepas
Ehhh, dah 3 minggu dah baru nak up citer ni, haha! =p
Ampunnnnn!

Okeh, 13 Disember yang lepas AtokNenekZN datang KL
AtokZN ajak together gather
Saje la nak kumpul 1 famili
Susah nak jumpa semua sekaligus
PapaZN ni lagi la, dah la keje tak tentu masa skrg ni
Jadiknya dah set 1 date utk kami bergathering
Lokasinya pulak kat Restoran Mr. Steak, Laman Seri Business Park Shah Alam
Lagi 1 tujuan kami bergathering ni 
Sebab nak meraikan Aunty Yaya yang dah lulus periksa
Periksa pebenda tu idak la MamaZN arif sangat
Tapi ada la test utk orang gomen ni - test naik pangkat kot! =p
Haha! Belasah la labu =p

Macam biasa, kami la yang sampai paling lambat, huhu!
Orang lain dah selesai makan dah kot!
Nak buat cemane, janji kul 8.30 malam
Tapi PapaZN balik keje kul 8 malam!
Terpaksa la mintak excuse
Janji dapat berjumpa kan ;)


Lengkap sepupu yang ber-5 :)
Memang havoc-havoc-havoc!


Mintak maaf, kualiti gambar sangat la kureng!
Henpon cap ayam la katakan, huhu!
Tapi ada hati lagi kan nak tepek kan kat sini, muahahaha! =p

1st time kami ke restoran ni
Aunty Yaya la yang suggestkan sebab dia mmg dok Shah Alam :)
Not bad la restoran ni
Luas, selesa pastu macam ala-ala open-air pun ada, hehe
Tapi gelap sket la - kurang pencahayaan
Penah masuk JJCM gak - sbb nampak 'plak' JJCM kat dalam kedai :)

Kami datang lambat
Datang-datang lepas salam-salam, terus makan, hahhaah!
Sebab awal-awal dah mintak dorg order kan =p
Malam tu kami makan ala-ala western
Rasa makanannya, so-so jek
Takde la sedap sangat - pendapat peribadi MamaZN
Tapi nak try boleh jek
Selera kan ikut tekak memasing :)





Chicken chop yang sangat cenonet! ;)


Harganya ok la... Takde mahal, takde murah sangat


Ni plak alamat kedai 
MamaZN google sebelum nak pegi malam tu
Almaklum, first timer la katakan :)


Nampak sedap kat dalam gambar ni
Tapi awat malam tu tak dapat camni pun?
Haha!

Tu la citer kami bergathering
Payah sungguh nak cari masa yang semua pun available
Tu pun dapat kejap je, huhu!
Moga ada masa yang lebih utk berkumpul 1 famili lagi camni di masa akan datang... :)



p/s: 
Dapat komen negatif daripada Cik Anon
PapaZN kata, 
Takpe biar je...
Lagi banyak dapat komen2 negatif camtu
Lagi buat kita 'kuat' hadapi sebarang kemungkinan next time
Ye la, dah TERbiasa dapat komen positif jek (t_____t)
Sentap gak memula, sbb takleh ke guna bahasa yg elok sket?

9 comments:

Adlin Mohamad berkata...

awak glemer nad siap ada cik anon komen ..kita xde hahahha..
biar la ni blog nad kan suka la nk tulis apa ...

Cik Puan Rara berkata...

heheheh selalu mmg cm tu.dlm gambar dgn yg dpt selalu x sama kan,

CikLily Putih berkata...

alah biar je anon tuh.. btw steak nampak cam sedap je..

mama tisya berkata...

cik anon dtg komen kt entry jjcm je ke..hehehe

Zura@Iwan berkata...

betui kan nad
bkn sng nk kumpul semua sekali..
ni nk buat family day tahun ni tk jadi..sbb mslh dlman gk tu

eh anon?
dia kata apa nad? hehe

Gieyana berkata...

Menarik jer tpt ni..mnt rekomen kat Kak G japmtpt mkn best2..mn tau tsesat ka time thaipusam nnt kt Kl..:-)

TiranaAduka berkata...

salam
Meriahnya.
Dekat dgn tempat ta tu..hehehe.

syawalsimpsons berkata...

cik anon tu nak kena lempang ngan sue ni..kikikikiki....

Nory Zoulkefle berkata...

macam best je tempat ni...
tapi chicken chop dia kecik lah plak kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...