06 Disember 2013

Hilang Stress Bila Dapat Handbag Baru Dari ZALORA :)

Aritu MamaZN share entry Wordless Wednesday

Alhamdulillah
Happy sesangat bila dapat beli handbag tanpa mengeluarkan ongkos, hehe
Lama dah teringin nak beli handbag baru
Bila dapat offer dari Zalora
Kiranya macam pucuk dicita ulam mendatang ;)
Macam tau-tau jek kan, hehe
Apa-apapun, TQ Zalora!

Sebenarnya, MamaZN dapat offer untuk buat entry berkaitan dengan Zalora
Sebagai pulangan, MamaZN dapat la ganjaran sket
MamaZN dapat Gift Card Zalora
Walaupun bukan cash, tapi bersyukur la jugak kan :)
Lepas la jugak nak merasa pakai handbag baru, hehehe

Kalu kena keluarkan duit, memang tak pandang pun handbag ni, huhu!

Dari voucher tu, ada lagi balance
MamaZN hadiahkan pada Aunty Wawa
Aunty Wawa nak kasut, tapi dia kena tambah $$$ sket la
Takpe, still berbaloi dengan harga asal kasut tu :)
Ada rezeki lebih sket kita kongsi...
(walau tak banyak mana, kan?)

Kalau ada kawan-kawan yang perasan
MamaZN buat entry ini untuk Zalora :)
Memang hilang terus stress bila dapat handbag baru, hahahah!


Ada jugak kawan-kawan lain yang dapat offer Zalora ni kan? :)



17 comments:

mrs Fiza berkata...

baju dan jam haitu dr zalora lah dpt voucher sbb bt advetorial..tp rsanya mcm dia tk bg publish jumlah voucher yg kita dpt..hihi

Gieyana berkata...

Cntik beg..kak G pon tgh aim tote bag satu..:)

Chekgu Azrine berkata...

Bestnya dapat offer..xpnh2 pun dapat..syukur rezeki nad ni..neway tahniah!

aLyNnZ berkata...

wo..wo..woo..rezeki nie..cantik pilihan mamaZN..warna pun cantik sesuai dipadankan dgn semua warna baju...ishh cantik larhh..

Falsya berkata...

Simple plus cantik..;)

syawalsimpsons berkata...

macam mana nak tau dapat ke tak offer dari zalora ni....cantik beg ni nad..mmg hilang stress..sue pon ada baca entry tu

mummy_ayu berkata...

wah..comel tu...emm..ada gak baca entry tu...apa pun..congrats!!

Azura Aziz berkata...

oh best2.. mmg bestul2 hilangkan stress ni hehe..

Rizziela berkata...

nak gak..

cantik beg tu

eima berkata...

wahhhh untung la ... murah rezeki

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah rezeki nad..
cm mn bleh dpt offer tu ye?
ketinggalan betui la kak nie..hikkss

Masya berkata...

wahhh bestnya memang hilang stress.. cantiklah warna dia.. boleh padankan dgn macam² baju..

Ibu Lala berkata...

Bestnya. X prnh shoping kat zalora

eB berkata...

rezeki tuh, tahniah :)

Mar Mansor berkata...

cantik la beg tu..bestnye dpt free..whewwww

::EIDA:: berkata...

bestnyeeeee dapat beg! hey cantik. pinky gitu.. ai likeeeee

kb8282 enterprise online store berkata...

salam singgah mencari komen tentang handbag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...