23 Disember 2013

Hadiah Tak Dijangka Sempena Anniversary Ke-7 =)


 Assalamualaikum
1stly, nak wish berbanyak terima kasih 
Tak kisah ucapan di komen, di IG @ FB
Sangat terharu
Terima kasih!
:)

Semalam kami kluar jenjalan
Kononnya nak celebrate anniversary
Tapi paham-paham je la bila dah ada anak ni
Semuanya kena ikut kehendak depa pun, huhu!
Bersabar sahaja la wahai hati, hahhaah! =p
Kena la terima kenyataan =p
Asalkan depa gembira, kan? :)
 

Moh kite ke AEON Bukit Tinggi :)


Pukul 10.30 dah tercangak kat AEON, hehe
Memang style kami pegi awal-awal
Orang tak ramai lagi, parking pun banyak lagi =p

Memang takde plan nak beli apa-apa pun
Belum gaji lagi katakan, haha
Kiranya aktiviti men'survey' barang dan harga la ni :)

Dah penat berjalan
ZakwanNayli dah mintak nak makan
Biasa la depa ni, 
Setiap kali pi jenjalan ke mana-mana
Mesti nak mintak makan luar jugak
Padahal kat umah dah siap-siap makan dah

Takpe, sebab nak happy kan semua orang
Kita turutkan aje la ye anak-anak
Kali ni je, lain kali jangan harap!
Haha! =)


ZakwanNayli nak makan Pizza Hut :)


Kami order set pizza utk 2 orang & set kanak-kanak
 Set yang kami pilih boleh add on pasta


2 jenis pizza :)


Nayli ni memang buat org geram tau
Cer tengok gambar ni ek
Muka dah seposen jek tu
Lapo sangat kekdahnya, hehe


Ni muka dah tak larat layan Papa&Mama dah, haha!
Gigit baru tau ye, Baby! =p


Seronok melayan ZakwanNayli ni bershopping, haha!
Pening pun ada
Sorang menjerit-jerit nak barang
Lagi sorang dah buat drama swasta mengalir air mata la
Haiii, macam-macam!
Takpe, janji semua pun puas dapat jenjalan, hihi

Tapi bagi MamaZN
Hadiah yang 1 ni memang sangat-sangat dihargai kehadirannya
Memang tak ternilai kot!
Dan memang hadiah yang tak dijangka!

Sebabnya
Jam tangan kesayangan dikatakan tercicir dulu 
Telah pun dijumpai semula, yeay!
Seronok sangat!
Sebab jam tangan tu hadiah anniversary yang PapaZN bagi 4 tahun yang lepas
Sayang ooooo! 


Memang rezki btul dapat jumpa balik ^____^


Syukur Alhamdulillah
Memang tak sangka sangat-sangat-sangat
Yang MamaZN akan jumpa semula jam tangan ni
Ingatkan dah tercicir atas jalan raya
Rupa-rupanya tercicir dalam kereta AtokZN =p
 



18 comments:

Fiza Rahman berkata...

Klo dah rezeki, tak ke mana. Jumpa juga akhirnya yer.

Sweetmama berkata...

Alhamdullillah masih ada rezeki jumpa jam tu semula :)

♥♥ Nur ♥♥ berkata...

selamat ulang tahun perkahwinan kak...
huhuhu mesti mahe jam tu...

Masya berkata...

happy anniversary nad moga berkekalan ... alhamdulillah jumpe jam tu balik, mmg rezeki betul namanya kan ...

kt org pun suka pg jalan² awal pagi hihihi .. tp semalam x pg jj.. klu x mesti terjumpekan kan..

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah hadiah tak ternilai sungguh tu

mama lieyna berkata...

Dah rezki kan.. jam pulang ke tuan :-)
Gitulah kan kita ni, masa ada can nak dating berdua dah skrg ni, handbag (anak2) tetap kena bawak.. hehe..

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah tu namanya rezeki kan.. kita dok sangka hilang rupanya 'bersembunyi' seketika :)

Chekgu Azrine berkata...

La..syukur sgt..

Lynn Hamzah berkata...

wahhh...syukur alhamdulillah...

Iela Fazielah berkata...

happy anniversaary nad.... kalau dh rezki..mesti jumpa balik... maksudnyer..mmg pemberian ikhlas la tu..tu pasal jumpa balik...hihi

Mama Zharfan berkata...

Epi anniversary nad

Gieyana berkata...

Alhamdulillah..hepi anniversary Nad n suami..:)

*∽ IZAN ∽* berkata...

Alhamdulillahhhhh.... happy anniversarry Nad!! Semoga terus dilimpahkan kebahagiaan berganda bersama keluarga tersayang!! Panjang jodoh dgn jam tu yekkk sayangg betul Nad dgn pemberian dr husband tu. Apa2 pun moga ceria2 selaluu dear!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Alhamdulilahhh Nad..ya la ada nilai sentimental jam tu..syg ooo klu hilang :)

Eliss Mie berkata...

kalau hilang boleh dpt hadiah anniversary baru jam lagi sekali kan :p hehehe. anyway happy anniversary . semoga bahagia till jannah. hr ni kalu smpt baru pos fm. bz last week.

anak Wan Salleh berkata...

kalau tak dapat lagi satu jam lagi haha.. apa pun Happy Anniversary :)

zety berkata...

epi anibeseri nad!happy gile jmpe jam blk ye

Ibu Lala berkata...

Sykur alhamdulillah kan. Lega

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...